Scudo Sports

Çıktı alıp oynamalık oyunlar

z_g_h

Daimi Üye
Tepki
487
İsim
Ziya
Başlangıç
1989—90
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhabalar;
İnternette aramama rağmen aradığımı bulamadım. İngilizce olarak print and play tarzı yazıcıdan çıktı alınıp zar pul vs oynanan oyunlar mevcut.
8 yaşında oğlumla evde oynamak için bu tarz bildiğiniz türkçe oyunlar varsa paylaşırmısınız.
Biraz arandıktan sonra buradaki ufku geniş arkadaşlara sormanın mantıklı olacağını düşündüm.

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Scudo
Selam ( evinizde yoksa) connect 4 oyunun oynayabilirsiniz . Print sayfası bulamadım ama şöyle yapabilirsiniz. 6 X 7 lik kareli kağıda 1 X 1 cmlik kutulardan bir duvar yapıyoruz. alt tabanı işaretliyoruz 21 kırmızı karton 1*1 cm lik , 21 sarı karton 1X1 ( bunlar tabiri caiz ise tuğla oluyor) sonra duvar örme gibi üstüste bu tuğlaları koyuyoruz. Yatay dikey yada çapraz ilk yaapna kazanır yada duvar bitinceye kadar oynanır. En çok 4 lü yapan kazanır. İyi Eğlenceler
Oyunun ne olduğu ve bnasıl oynandığı ile ilgili bir çok video internette mevcut

@Mtunca connect oyununu biliyorum. Hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim hiç aramaya bile gerek yok exelde tablo çizerim basarım yazıcıdan renkli kağıtla da kutular kestik mı tamamdır. Onu halledeyim hemen.

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Magic The Gathering oynayabilirsiniz. Sıra tabanlı ingilizce temelli bir kart oyunudur. Öğrenmesi biraz uzun ve uğraşlı olmasına rağmen çok keyiflidir. İnternet sitesinden windows tabanlı bilgisayarlara indirebilirsiniz. Öğrenmek bilgisayardan daha kolay diye düşünüyorum. Ama bilgisayarı işin içine katmadan da çok rahat bir biçimde internetten öğrenebilirsiniz. Öğrendikten sonra,eğer hoşunuza da giderse, internetten kartların ekran görüntüsünü alıp yazıcıdan çıkartıp çok rahat bir şekilde oynayabilirsiniz.

Geri