Scudo Sports

Çiftlik Bank

Sosyal medya bu tosunun kırmızı bültenle arandığı haberi dolaşırken bu tosun elini kolunu sallaya sallaya bir ülkeden başka bir ülkeye geçebilmesi , lüks arabalar satın alabilmesi , aklıma 2 ihtimal getiriyor. Ya bu eleman kırmızı bültenle aranmıyor . Ya da bir şekilde bir ülkenin kırmızı pasaportundan edindi.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35 ve MakRo
Scudo
Çiftlikbank vakaası Türkiye'nin küçük bir özetidir, veciz bir hikayedir.

Olay patlamış, haberlere düşmüş, Tosun'un kazığını yemiş vatandaşa mikrofonu uzatıyorlar :
"O bizden biriydi, bizim gibiydi, ben O'nun bu işi yaptığına inanmıyorum, mutlaka O'nu kullanmışlardır".

Tatlı yalanlarla kandırılmış insanları acı gerçeklerle uyandırmak kadar zor birşey yok. Çünkü insanlar inanmak istediklerine inanıyorlar.

Yarasın tosunuma.

Jet Fadıl ile başlayan ve artarak çoğalan Müslüman tokatlama ülkenin milli sporu oldu.

Güle güle yesin bu çalışmadan yattığı yerde para kazanmak isteyen açgözlülerin parasını.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Kanaatimce, şark kurnazı insanları dolandıran şark kurnazı. O nedenle, çaldığı paralar kendisine anasının AK südü gibi helal. Kendisine dikkat etsin, zührevi hastalık falan kapmasın. 10 yıl kadar sonra balık hafızalı insanımız herşeyi unuttuktan sonra sağ-salim dönmesini ve aç gözlü insanlarımızı daha büyük dolandırmasını bekliyorum.

@Mehmet Metin Levent jet fadıl da öyle olmadı mı adamın yaptıklarından sonra bir daha insan içine bile çıkamaz dedik adam paşalar gibi yaşamaya devam etti :)

Çoluğunun çocuğunun,ananın babanın rızkını gidip haksız yollarla bu şekilde artırmak istersen bir "Tosun" gelir böyle yapar işte. Vay tosununm vay:)

Herkes parasını saklamasın diye enflasyon keşfedilmiş. Para yatırım yapmazsanız durduğu yerde erir gider. Aman param erimesin diyenin parası böyle ezilir.

Tipini sevdiğim

Bu gün müjdeler bitmiyor.

Tosuncuk memlekete dönmek için başvuru yapmış.

Mağdur olduğunu ve suçsuzluğunu kanıtlamak için Türk adaletine teslim olacağını söylemiş.

(link)

İnşallah en kısa zamanda suçsuzluğunu kanıtlar ve Jet Fadıl ile birlikte , Kurban Bayramı bitmeden güzel bir projeye imza atarlar.

Mağdur olduğunu ve suçsuzluğunu kanıtlamak için Türk adaletine teslim olacağını söylemiş.

(link)

İnşallah en kısa zamanda suçsuzluğunu kanıtlar ve Jet Fadıl ile birlikte , Kurban Bayramı bitmeden güzel bir projeye imza atarlar.
Parayı bitirdi demek ki.

(link)

Tolga Hocam harika bir haber verdiniz. Bu müjdenize bisiklet zinciri hediye etsek, titanla mitanla karıştırılmaz değilmi. :koptum:

Tolga Hocam harika bir haber verdiniz. Bu müjdenize bisiklet zinciri hediye etsek, titanla mitanla karıştırılmaz değilmi.

Kenan Şeranoğlu 10 numara vizyonlu adamdı. Lüx mekanları kapatmalar , dansçılar , o meşhur çizgi roman Punisher deki Kingpin gibi dans etmesini unutamam .

Bir kaç sene önce merak ettim araştırdım . Amerikaya yerleşmiş. Baya da bir kilo vermiş. Bulursam videoyu eklerim abi.

Ahanda buldum.

Kenan Şeranoğlu 10 numara vizyonlu adamdı. Lüx mekanları kapatmalar , dansçılar , o meşhur çizgi roman Punisher deki Kingpin gibi dans etmesini unutamam .

Bir kaç sene önce merak ettim araştırdım . Amerikaya yerleşmiş. Baya da bir kilo vermiş. Bulursam videoyu eklerim abi.
Titan bizim bir tanıdığı titmişti. O tanıdık bizi titanlamaya kalktı, valide benim aklım ermez diyince, bize ağız dolusu sövmüştü teyze. Küstük. Ah rabia teyze ah. ( isimler ve olaylar gerçektir).

Mağdur olduğunu ve suçsuzluğunu kanıtlamak için
Bencede hem suçsuz hemde mağdur olan tosuncuktur:cool:,ya şu koca ülkede bu kadar aptal bu kadar cahil bu kadar dolandırılmak için can atan yaratık varken,bence asıl mağdur bu çocuktur:booo:! insanın dolandırası varsa kaşıntısı varsa nasıl dayanamayıp dursun ki! Bu elemana bu fırsatı kim verdi? akp hükümeti,kim ifşa etti? botokslu mafya bozuntusu...EEE yani bu elemanı kim yargılayacak? hükümetin yani akp nin yargıçları yargılayacak,suçlu çıkma ihtimali saganın Fransa turunda 3 4 etap üstüste alma şansından daha düşük:acpsnr: göstermelik 1 2 sene yatırırlar sonrada bilmem ne üniversitesine rektör atamazlarsa yüzüme tükür! ülke muz cumhuriyeti oldu deyince anıran tipler vardı,artık anırmayı bırak kişneselerde farketmez...

Titan bizim bir tanıdığı titmişti. O tanıdık bizi titanlamaya kalktı, valide benim aklım ermez diyince, bize ağız dolusu sövmüştü teyze. Küstük. Ah rabia teyze ah. ( isimler ve olaylar gerçektir).

Bundan sonra da Quest.net çıktı. Hatırlayanlar vardır. İş yerindeki tüm beyaz yaka , müdür takımı buna üye oldu.

Hepsine tek tek dedim. Bakın arkadaşlar elinizdekinden olacaksınız gelin vazgeçin bu işten.

Tabii biz amele tayfasıyız ya bu beyaz yakalar , müdürler ne anlar bu zırto Tolga diyerek benle dalga geçip çok yüksek miktarda para bastılar.

Yazık oldu arkadaşlara. Sülün Osman'ın meşhur sözünün doğruluğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Geri