Scudo Sports

Çift amortisörlü ile tek amortisörlü bisikletleri karşılaştırma(kendimce)

Factory dh güzel ama cannondale'ler ve giant hariç hepsinin de sele borusunun gireceği yeri çok kısa,sele ayarı yapma aralığınız çok az belkide yok.

Scudo
@KÂMİL

Küçük bi ekleme daha.. Ben bisana da beldesana da bianchiye de bindim, şimdi de drag f5im var. Her bisikletim kendi döneminde süperdi, bana göre :) Sonuçta ben eglenmek için biniyodum gayet de egleniyodum. Tabi olay nedir, daha iyisine binince insan eskisine dönüp bakmıyo. Bianchinizden mutluysanız sorun yok, ben de F5'ten memnunum. Ama gökten bi giant glory inse, F5'in önüne sepet takıp anneme veririm öyle diim :D

Yeni bi bisiklet alacaksanız bianchi'ye bakmayın derim son olarak. Bisiklete bir butun olarak deil, komponent bazında baktıgınızda bianchi'nin çoook geride kaldıgını görürsünüz. Tabi, yine, olay paraya bakıyo :/

Iyı gunler :)

Benim bisikletim biraz eski ama aldığımda bianchi'ler arasında benimkinden iyi iki bisiklet vardı:biri vega,diğeri de mask.Benimki de quantum.Bisikletimin donanımının iyi olduğunu düşünüyorum.Sen belkide bianchi'nin daha düşük modellerini diyor olabilirsin.Ama zaten önümüzdeki bir yıl içinde gerekli parayı denkleştirebilirsem bu tartışmaya gerek kalmaz,şu tavsiye ettiğin factory dh de gayet güzel onu almak istiyorum.İnşallah alabilirim.

Foes çok güzel gerçekten.Hatta cannondale'lerden bile güzel görünüyor.Fiyatları çok yüksek olduğu için ne zaman alırım bilmiyorum ama ölmeden bunlardan birine sahip olmalıyım.

Merhaba Kamil, uygun fiyatlı ve iniş için kullanabileceğin şöyle bir bisiklet var.İzmir de Bianchi de duruyor ve kimse görmüyor, 170 mm mesafeli freeride bisikleti, ön tarafta marzocchi z1 150mm maşa var.Bisiklet duruyor vallaha bir sürü de isteyen var forumda ama orada onu gören bilen yok.
bu da fotosu: (link)

Artofriding,bu bisikletin fiyatı nedir?Markası nedir?Modeli nedir?Neden forumda birsürü isteyen varken sen bu bisikleti deşifre ediyorsun?

Geri