Scudo Sports

Ciddi bir konu Salcano NG 303 SRD ile ilgili lütfen salcano ve bianchiye sahipler oku

• Konuyu başlatan Elber Batuhan KELEKÇİ
  • Başlangıç tarihi
Ng303srd kullanıyorum. Güzel bir bisiklet. Performansı da yeterli. Bence SALCANO. Ben bu sene almaya karar verdim ve aldım. Mutluyum. Herkese iyi pedallamalar :)

Scudo
Bu servisçibaşı ağabey hakikaten saçmalamış.. Bianchiyi övmüş, Salcano' yu da yerin dibine batırmış batırmış çıkarmış helal olsun :) Forumda sorsanız herkes Bianchi' den uzak duruyor. Fiyatlarına baktım da el yakıyor.. Bisiklette zaten markanın çok bir önemi yok ki. Tıpkı bilgisayar gibi aslında bir markası olsa bile neticede toplama sayılır. Bazı markalar pahalıdır, bazı markalar ise ucuz. Aslında mal aynı maldır.. Bianchi kadrosunu kendisi üretmiş, Salcano uzak doğuda yaptırmış.. ne farkı var? Bisikletin diğer komponentlerine gelince zaten hepsi bunları dışarıdan alıyor ve birleştiriyor.. Bianchi markasını vurduğunda fiyatını koyuyor. Salcano ise uygun fiyatlarıyla tüketicinin yüzünü güldürüyor. Salcano ile Bianchi arasında bence yalnızca iki tane fark var.
1-Bianchilerin üzerinde "Bianchi", Salcanoların üzerinde ise "Salcano" yazması
2-Bianchilerin yüksek fiyattan satılması.
Salcano' nun Bianchi' den daha kalitesiz olduğunu kim söyleyebilir? ya da söylüyorsa nedenini tatmin edici bir şekilde anlatmalı bence. Mercedes ile Renault' u kıyaslamıyorsun ki.. Altı üstü bisiklet.. Bianchi vites mi üretiyor da daha kaliteli üretiyor, ya da aynakol mu üretiyor, ne üretiyor? Kadro üretiyor :D Afferim Bianchi' ye be yürüyün aslanlarım kim tutar sizi :D

Bu arada, ben de geçen hafta Salcano Alu satın aldım. Fiyatına göre mükemmel bir bisiklet. Hafif, shimano componentleri olan, çift kat jantlı, çekişi, yol tutuşu, verdiği sürüş zevki bence fiyatından çok daha üst seviyede. Aynı fiyatlı diğer marka bisikletleri Alu' nun yanına koyduğunuzda 100 mt. öteden görüntü itibariyle Alu' yu işaret edersiniz ve bu aletin bu dandik bisikletler arasında ne işi var diye sorarsınız :)

s.a kardeş benim bisikletim yok fakat yine de yorum yapayım:
o servis tek kelimeyle cahilin teki böyle insanlara bende rasladım. adam bisikletci ama neyin ne olduğunu bilmiyor. bana da aynısı oldu ve babam bisikle almaktan vazgeçti. kısacası bilmiyorlar...

Geri