Scudo Sports

Ciclo Sport CM 4.2 (Kablosuz Km Saati)

Fikret Öztürk

Daimi Üye
Tepki
539
İsim
Fikret
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Geçen hafta delta bisikletten CICLO SPORT CM 4.2 model kablosuz Km saati aldım.Bu modeli kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.
Fiyat: 54.00 €
  • HIZ ÖLÇME(HIZ;ORTALAMA;MAXSİMUM)
  • GÜNLÜK KİLOMETRE
  • TOPLAM KİLOMETRE
  • SAAT VE TARİH
  • OTOMATİK BAŞLAMA/DURMA
  • KALP RİTMİ NABIZ ÖLÇER ÖZELLİKLİ
  • KADANS(OPSİYONAL)
https://www.deltabisiklet.com/new.aspx?_Args=ProductImage,1815,DeltaBisiklet,2428

• Beğen
Tepkiler: Enis AYKUŞ
Scudo
kadans opsiyonel diyor, kadans kiti ile beraber mi aldınız?

Ben 2 ay önce delta bisikletten aldım ürünü; hem saat hem nabız bandı kusursuz çalısıyor kulanımı oldukça rahat, wireless saatler için anlatılan telefonla konusurken, yüksek gerilim kablolarının altından gecerken ...vs yanlış ölçüm yapması sapıtması gibi eksilerin hiç birini yasamadım bu saatle.Backlight özelliğide olsaymıs muhtesem olacakmış.Bana delta bisikletten Ulaş bey tavsiye etmişti bu ürünü bende km saati almak isteyen herkese tavsiye ederim.

• Beğen
@Mithat Koyuncuoğlu

Kadans opsiyonel diyor.Sanırım ayrıca alınıyor.

• Beğen
@Umut Yıldız
Maalesef ben hepsini yaşadım sabah kalktığımda max.112 km hıza ulaşmış olarak buldum kendimi eve dönene kadar değişmiş ayarlar çıktı karşıma herkesin başına gelmeyebilir ama benim başıma geldi ve memnun kalmadım böyle bir ihtimalin olduğununda bilinmesini istediğim için yazdım,iyi günler

@Alp Aslan

Ben henüz bir problem yaşamadım.Siz hangi modeli kullanıyorsunuz.Tavsiye edebileceğiniz başka marka model var mı?

bende Ciclo 4.2 var, kablosuz, nabız, kadans (ops.) kitini ayrıca alıyorsunuz 25tl. sanırım.

Tel. görüşmelerinde, ordan geçerken burdan çıkarken, tünelden geçerken, hiç bir sorun yaşamıyorum.
AMA!!!
benim şöyle bir sorunum var, Ortalama hız her tur bitiminde sıfırlanmıyor, sürekli üstüne sayıyor ve günlük yaptığım yolu sadece toplam km den kendim hesaplayabiliyorum, günlük km ayarınıda yapamadım. Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim...

4.2 bende de var sigma ile aralarında olcum farkliliklari var ama tabi hangisinin dogru olduguna dair bi bilgim yok, km yi manyetik olarak okuduğu için manyetik alan oluşturabilicek her şeyden etkileniyor, yanlis bilmiyorsam tum wirelesslarda bu sorun var, max hız cok sorun degil de yaptiginiz km nin sapması biraz can sıkabiliyor... iyi gunlerde kullanın.

@serkan hilal
saati sıfırlamak için soldaki ve en sagdaki dugmelerin ikisine birden 3-4 saniye kadar basılı tutmak gerekiyor, boylece total km dışındaki verileri sıfırlayabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs
Bende bu km saatine bakmıştım fakat Sigma daha iyi gibi geldi hala kararsızım :S

arkadaşlar cm 4.2 hakkında yardım edebilecek birisi var mı?

Geri