Scudo Sports

Cıclo sport 2.2 mi sıgma bc 1609 mu?

Alperen KIR

Forum Demirbaşı
Tepki
77
Bisiklet
Scott
merhaba sevgili forum dostları. ben km saati almak istiyorum. bu iki km saatleri arasında kaldım. eğer bunlardan herhangi birini kullanan varsa artıları ve eksileriyle beraber hangi özellikleri var öğrenebilir miyim? :cool:
yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkür ediyorum. .

Scudo
ben sigmayı kullanıyorum. İkisinde de aşağı yukarı aynı özellikler var gördüğüm kadarıyla. Ciclo da üç satır bilgi gösteriyor sigma da 2 satır öyle bir farkları var. Ama aynı sebepten ötürü sigmayı okumak daha rahat olur diye düşünüyorum. Sigma da ışık var ciclo da var mı göremedim. Onun dışında ikisine de kadans sensörü eklenebiliyor. İkisi de aynı değerleri gösteriyor (ortalama hız, gittiğin yol vs.)

Sigma'da usb aparatı ile bilgileri direk bilgisayara aktarıp kendi programı ile takip etme şansın var (usb aparatı ayrıca satılıyor). Ciclo'da var mı bilmiyorum ama büyük ihtimalle onda da vardır benzer özellik. Sigma o anki hava sıcaklığını da gösteriyor.

Ciclo da da ışık vs gibi özellikler varsa neredeyse aynı gibi iki ürün yukarıda bahsettiğim özellikler cicloda da varsa sadece hangisinin tipini beğeniyorsan alınabilir bile bence.

ışık ciclo da yok. o anki hava sıcaklığı da göstermiyor sanırım. ama ciclonun görüntüsü çok hoşuma gitti. 3 satır olması ayrı bir hava katmış. birde kadans cicloda (opsiyonal) sigmada değil sanırım. bu büyük bir etken. ne yapacağımı bilmiyorum. :(

kadans sigmada da opsiyonel aparatını alırsanız ekleyebiliyorsunuz kutudan çıkmıyor. Sigma 1609 un kablosuz modeli var onda kadans aparatı da kutudan çıkıyor.

• Beğen
Tepkiler: Alperen KIR
Eğer akşam bisiklete biniyorsanız ışıklı bir model tercih etmenizi öneririm, ben eski saatle sahil yolundaki direkleri kovalıyordum hızıma bakabilmek için :D

• Beğen
:) peki cıclo da ışık yok ondada opsiyonel bu kadans olayı. hanigini alayım ya karar veremiyorum :)

arkadaşlar hiç cıclo sport 2.2 kullanan yok mu? yorumlarınızı bekliyorum. hala karar veremedim. sıgma bc 1609 mu yoksa cıclo sport 2.2 mi?

koskoca forumda yorum yazacak kimse yok mu?

polar cs 200 ile ciclo sport cm 4.2 heart arasında ne gibi fark var

@karamuratt

ben cıclo 2.1 aldım bugün kurmaya çalıştım ama başarılı olamdım:( yarın hallederim heralde. gayet şık duruyor. ama kullanınca göreceğiz ne olduğunu. ayrıca fiyatı çok uygun.:)

• Beğen
@mehmet özata

tama hocam. siz bi bakın deneyin. sonra özelliklerini ve yorumlarını yaplaşırsanız sevinirim. çünkü bende alacağım karar vermem lazım :)

alperen ben kurdum bugün gayet güzel. ilk gün aceleyle kuramadım ama bugün yaptım. anlık hızı toplam hızı ve ortalama hızı veriyor üç satırda . fiyatına göre süper bence al derim. üzerinde tuş yok ve su geçirmiyor. dikkat etmen gereken tek şey janta sensörü sabitleyince mile takacağın diğer sensör arası maksimum 3 milim olmalı. onu iyi ayarlarsan sorun yok. umarım yardımcı olabildim sana. :)

• Beğen
Sigma al bence onda ışık ve sıcaklık özellikleri de var

Ciclo'yu da sevip kullananlar vardır mutlaka ama ben Sigma almanı tavsiye ederim, basit, kullanımı kolay vs. ben 2 sinide kullandım ve ciclo'yu geri verip sigma aldım, kolay gelsin

• Beğen
Ben de sigma olmadığı için ciclo 2.1 almıştım. Fena değil işimi görüyor, kullanımı zor biraz ama sigmanın taraftarları daha fazla :D sigma al bence

sigmanın ışığı sürekli yanmıyor bildiğim kadarıyla tuşa basınca 3 sn kadar yanıp sönüyor ışığı bana kullanışlı gelmedi kadans aleti almayacaksan bc 906 da aynı özelliklere sahip 906 kullanıyorum oldukça kullanışlı bir alet en güzel özelliği pili biterken haber veriyor sizde değerlere bakıp not ediyorsunuz pili çıkartıp değiştirin değerleri tekrar girin km saati vb sıfırlanmasın bence sigma

@mehmet özata

ßen de cıclo 2.1 aldım. daha kullanmayı fazla bilmiyorum. ürünü kapatmayı da bulamadım. dedim kendi kendine kapar heralde bekledim bkledim kapamadı bende üstteki AC ye bastım res attı :D. ürün nasıl kullanışlı mı, ve sağlam bişey mi. bilgi verirseniz çok memnun olurum. şimdiden herşey için teşekkür eder, sağlık ve başarı dolu nice pedallar dilerim.

ciclo 4.2 aldım ve süper bence hiç bir sorun yaşamadım... indirimde sanırım Ciclo 4.2 tavsiye ederim

arkadaşlar merak ettim bu pili bitme olayı kaç km de oluyor sigmalarda?
bc 906 su geçirior ve şiddetli bi şekilde sarsarsanız kendini resetliyor. 1609 da var mı böyle bir sorun

@ali alper uyar

bence senın 906 da sorun var 506-906-1106-1606 hepsı aynı kasayı kullanıyor zaten sallayınca resetlıyor olayı kasada bır problem oldugunun göstergesı.ben ilk defa bir sigma kullanıcısından böyle birşey duyuyorum seninki düşmüş sert bır yere çarpmış olabılır. kasasını ve pil yuvasındakı contayı kontrol et diyebilirim anca.

Geri