Scudo Sports

Ciclo cm 4.21 kurulum yardım...

Tepki
5
Bisiklet
Carraro
merhaba chain reaction cycles.com dan sipariş ettiğim cıclo cm4.21 kablosuz km saati elime ulaştı.. kurulumunuda yaptım fakat tekerleği cevirince saat calışmıyor yardım edebilecek arkadaşlar varmı acaba ?

Scudo
Birebir o marka sayacım yok ama maşaya sabitlediğiniz sensörü janta biraz daha yakınlaştırmanızı tavsiye ederim. Ben bu yolla halletmiştim.

İyice yakınlaştırın mıknasıtısı alıcıya.1-2 ml. kalacak şekilde.

çok yakınlaşması lazımmış neredeyse ikisi birbirine deyecek :) sonunda doğru acıyı buldum teşekkür ederim yanıtlarınız için..

Hocam, aynısından kullanmaktayım.
Teker ayarı yapamadıysanız yardımcı olabilirim.

(link) Linkinden Download kısmına gelirseniz User Guide mevcut.

• Beğen
Tepkiler: egemen karaca
hüseyin kardeşim benim lastikler 700x35c ben 2205 ayarldım lastikleri netten baktım onada doğrumu ayarladım bilmiyorum.. kullanma kılavuzunda benim ebattaki lastiklerin ölçümünü yazmamışlar verdiğin linkten de bakıyorum ama orada yazmıyor ..

• Beğen
Tepkiler: Max Torque
Hocam, ciclo'nun user guide malesef yazmıyor dediğiniz gibi.

İlk iş olarak Ciclo'ya mail gönderdim bizi bilgilendirmesi amaçlı.
onun dışında ulaşabildiğim 2 tablo var birisi sizin yazdığınız rakamı öbürü ise 2168 rakamını vermekte.
Şimdilik maili beklemekteyim.

• Beğen
Mail tekrar gelmiş hocam. 2205 gibi gözüküyor. ama adamlar bile emin değil :D
doğru sonuç için ölçmemiz gerekiyormuş. kullanım klavuzunda nasıl ölçeceğimiz yazıyormuş.

it should be 2205 mm but for a true value you have to measure it, description in the manual.

Mit freundlichen Grüßen / Best regards
Andreas Hochschorner
––
Service

CicloSport® K.W. Hochschorner GmbH
Hausanschrift: Einsteinstraße 39a, 82152 Martinsried, Germany
Lageranschrift: Bodenseestraße 228, 81243 München, Germany
TEL: +49 (0)89 - 89 52 7023, FAX: +49 (0)89 - 85 96 301, www.ciclosport.de
GF: Sabine Hochschorner, Sitz: Krailling HRB 55936, Ust-ID-Nr: DE129399432, St.Nr: 143/124/70935

@egemgen karaca

• Beğen
@egemgen karaca

Egemen Bey, km saatiniz hayırlı olsun. Peki üründen memnun musunuz? Ciclosport'un eski versiyonlarında verilerin (anlık hızın) çok geç güncellendiğinden söz ediliyordu. Böyle bir durum gözlemlediniz mi acaba? İleride kablosuz km saati almayı düşünüyorum ve sizin aldığınız model benim de en çok dikkatimi çeken model oldu, özellikle 3 satırlı ekranı sayesinde aynı anda 3 veriyi birden gösterebiliyor olmasından dolayı.

Ahmet Bey Teşekkür ederim ben gayet memnunum anlık hız göstergesi de gayet iyi gösteriyor söz edilen gibi geç göstermiyor ve dediginiz gibi 3 satır ekran da gayet kullanışlı tavsiye ederim..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şunu da söyliyim ben daha önce hiç km saati kullanmadım diğer modellere göre hız göstergesi nasıl dır orasını bilemem ama ben gayet memnunum..

@egemgen karaca

Egemen Bey;

Kadans göstergesi var mı acaba?

@Gün A. hocam ciclo sport 4.21 yol bilgisayarında opsiyonel olarak kadans göstergesi de var. Opsiyonel şu demek: Bir yol bilgisayarında temel olarak iki alet vardır: sensör ve sensörden gelen verileri gösteren bilgisayar. Bu bilgisayarın kendisinde bilgisayara bağlayacağınız kadans sensörü yok ancak bu modele uygun sensör alınıp kablolu bir şekilde bilgisayara bağlanabilir. Kadans sensörü bulmak da gayet kolay, modele uyumlu olması dikkat edilmesi gereken nokta

• Beğen
Tepkiler: Gün A.
@eyüb rıdvan :) eyvallah teşekkür ederim. ciclosport'u dağ bisikletime takarak yazlığa götürdüm. yol bisikletinde kadanslı saat aldım. şimdi de garmin egde 510 almayı düşünüyorum kısmetse...

Geri