Scudo Sports

Cici Bisikletim DVD'sinden kimler almayı düşünüyor?

Evet, yukarıda da yazdığım gibi İstanbul'dan almak isteyenler Kaçkar bisiklet'ten alabilecekler.
Ankara'dakiler arkadaşım Yavuz'dan alabilecekler.
İzmir'dekiler de Ata bisiklet'ten veya bizden elden alabilecekler.

Diğer seçkin bisiklet mağazaları da arzu ederlerse onlara da filmimizden sağlayabiliriz.

Scudo
bir de istanbul anadolu yakası için bir yer belirlerseniz iyi olur.

Anadolu yakasında Kızıltoprak Kaçkar'dan alabilirsiniz.

bizler kargo ile dimi?

Evet, ya 3 büyük şehirden birindeki bisikletçilerden veya kargo ile mümkün.

bende çok merak ettim ayrıca madem bu kadar emek verilmiş almak gerekli zaten izmirde ata bisikletten almaktan başka şansım yok sanırım?

İlgine teşekkür ederim Semih.Orası dışında bizden elden de alınabilir ama en kolay oradan olur.

Keyifli bir çalışma izleyeceğime eminim Fatih.
Ben Kaçkar'dan alabilirim.

Listeye beni de ekleyin. İstanbul Avrupa yakasındaki arkadaşların kıta atlamadan DVD' ye ulaşabilmeleri için Kaçkar' ın Ortaköy' deki şubesine de bir miktar bırakılırsa iyi olur. Ellerinize sağlık. Teşekkürler.

@athletic
aaa ne güzel ata bisiklet bizim okula çok yakın o da göztepe sahilde.ne zaman alabilirim acaba?

Bir aksilik/değişiklik olmazsa 20'sinden itibaren İzmir'deki arkadaşlar alıp izleyebilecekler.İstanbul'daki arkadaşlar da, Mart sonuna doğru edinebilirler.
Gelişmeleri sizlere duyuracağım.

Lütfen bir tanede bana.Kaçkar'dan alabilirim.Harcanan emek,dökülen ter için teşekkür.

• Beğen
Tepkiler: sare
merak ettim , bisiklet secimin de faydasi olacak bilgiler de icermekte mi acaba filminiz ? ben kron xc 1000 almayi dusunurken gecen gun trek in bazi 2007 modellerini gordum ve uzun sure gozlerimi alamadim...kron u gormedim henuz , onun hakkini yemek istemem..sadece eger bu filim bisiklet secimin de faydasi olacaksa acele etmeyeyim bu kadar bekledim biraz daha bekleyeyim diye dusundum...saygilar

• Beğen
Tepkiler: sare
Geri