Scudo Sports

Cici Bisikletim DVD - film yorumları

Yabancıların imkanları ile kıyaslamadığınız, ilk film olarak değerlendirdiğinz için teşekkürler, Ülkemizde bu iş emekleme aşamasında ne de olsa.

Ne kadar kibar olsak ta küfür, günlük hayatımızın vazgeçilmezi değil mi?(bu arada izlemeyenler yanlış anlamasın, bizim gruptan Keko Mesut hariç kimse asla küfür etmez, e o da keko olacak o kadar:D )

Scudo
Selam Can
birazda film de geçen müzikler hakkında bilgi verebilir misin?
Gerçekten çok hoşuma gittiler

• Beğen
Tepkiler: artofriding
Elbette veririm.
Sırası ile
1. Bilkent Senfoni Orkestrası - İzmir Marşı
2. Disturbed - Down with the sickness
3. DJ Dream - Touch the chakkidi bootleg mix
4. Disturbed - Voices
5. Grup Vitamin - Dokundur
6. Tokyo Drift dance remix - DJ Pepe Skarya
7. Türk filmi araba kovalamacası müziği, benim deyişimle dov, dov, dovçikittekenov:D
8. Megadeth - Trust (vokalsiz bölümünü kullandık)
9. Megadeth - Holy wars
10.Kemal Sunal Filmi cinsel temas müziği(olacak o kadar da da kullanılıyordu), benim deyişimle taynirruttet teyniriruttet, Cahit Berkay bağlama ile çalıyormuş:D
11.Buena Vista Social Club - Dos Gardenias
12.Oyuncular bölümündeki müzik ise Nuri Alço nun club müziği:D :D :D

Cidden filmi merak ettim şimdi.İnşallah en yakın zamanda bir fırsatını bulurda filmi edinebilirim.

bende biraz önce kargodan aldım filmi hemen izledim:)
çok güzel olmuş ellerinize ayaklarınıza sağlık...

ilk film için bile gayet başarılı bence ama tabiki eksiklikler var..Tabi bunlar bir dahaki filmlere:) düzelir mutlaka tecrübe gereken bir iş en nihayetinde...

bende bir kaç eleştiri yapayım...
müzikler gerçekten çok hoş seçilmiş ama bence türk yapımı ve böle güzel milliyetçi duygular içeren bir filmde daha çok türkçe müzik yer almalıydı tabi türkçe şarkılar ne kadar yeterli orasıda muamma ama olsun:)
sonra hareketlerdeki tabiri caizse slow motion olayı güzel olmuş ama aynı hareketi 2-3 kere izliyince pek iyi olmuyo ha tabi öğretici olur o ayrı konu ama yinede daha fazla çeşit olsaydı daha fazla trials olsaydı daha güzel olabilirdi:)
Downhill sahneleri falan harika hepinize teşekkürler çok uğraşmışınız düşüp kalkmışsınız...
Küfür sahneleri özellikle uyarı peşinden gelen kısım bence pekte güzel olmamış ben pek beğenmedim açıkcası...
şimdilik diğer arkadaşlardan farklı olarak gözüme takılanlar bunlar...

Yinede yapımda ve yayında emeği geçen uğraşan süren herkese çok teşekkür ederim çok güzel bir başlangıç yapmışsınız...

Ayrıca filmi bana ulaştıran Can'a ayrıca çok teşekkür ederim...
Fatih abi sanada selamlar:)

Arkadaşlar bende bu filimde oynayan birisi olarak yorumlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum...
bu film için yapılacak eleştrilerden açıkçası küfürlü bölümler benimde pek hoşuma gitmedi...
Birde yabancı filimlerle karşılaştırırken kullanılan malzemeleri , filim için hazırlanan ortamları ve bu işlerle uğraşan kişi sayısınada bakarak karşılaştırırsak daha iyi olur diye düşünüyorum...

elinize, ayağınıza, bacağınıza sağlık güzel bi DVD olmuş..
ailecek izledik..film sırasında soru bombardımanına tutuldum bu hareketi sende yapabilirmisin v.s. gibi bi çok soru:) ..ve annem merdivenleri deli gibi inen o arkadaşı görünce "bu çocuğun annesi olmak ismezdin" dedi:D :D

müziklerde güzel herşey güzel yani:) ..

Harika, işte ne güzel bir yorum daha.Hem de ailecek bisiklet potansiyeli olan bir aileye daha ulaşmışız.Sizden ricamız bu filmden daha çok insana, bisiklet binmeyen fakat binmeyi isteyen, düşünen insanlara, ailelere de bahsedin, almalarını sağlayın.
Ne kadar çok aileye ve bireye ulaşabilirsek, o denli azınlıktan kurtulmuş, kalabalıklaşmış, güçlenmiş bisikletçiler kitlesi olarak toplumda yerimizi alabiliriz.
Ayrıca bu filme vereceğiniz her türlü destek, bundan sonraki filmlerimizin ve başkalarının yapacakları filmlerin temeline katkı mahiyetinde olacaktır.
Değerli yorumunuz için tekrar teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: artofriding
Arkadaşlarımızın filmin devamını çekmeleri için hepimizin desteğine ihtiyaçları var.Bu demek değildirki illa satın mı alacağız.Yorumlarınız,önerileriniz,çekim yapılabilecek yerler belirtmeniz yada onları kendi ilinize davet edip bir kaç gece ağırlamanız ve oradaki yerlerde film çekmelerini sağlamanız çok etkili olacaktır diye düşünüyorum.

Saygılarımla.
Murat ALTINCAN

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Merhaba Fatih, istekler bol gibi görünüyor.
Herkez bakiyor, ben hala görmedim filimi. Yakin zamanda bi Türkiyeye geliyimde, yenisini cekelim.

Selamlar
Ayhan

Merhaba Ayhan'cim,
Forumumuza hosgeldin.Arkadaslar sizlere filmimizin misafir oyuncusu Downhill'ci Ayhan'i tanistirayim.Muhtemelen ikinci filmimizin sponsoru kendisi olacak.
Ben 12 Nisan'da askere gidip Eylul ayi sonu gibi donecegim.O zaman yeni cekimlere baslariz.Gorusmek uzere.

ben de diğer yorumlara katılıyorum. ilk film olmasına rağmen DH açısından başarılı bir film olmuş :) ben fazla street göremediğime üzüldüm ama sizin de o konuda iddalı olmadığınızı biliyorum. 2. filmi 4 gözle bekliyoruz. inşallah bu yaz bizde bolca video çekip sizinki gibi bir film yapmaya çalışıcaz. bu arada şarkılara sözüm yok. en başta çok milliyetçi gibi geldi ama sonra müzik Dh ye uydu :)

Filmi bugün izledim, bazı yerlerinde çok güldüm :D İnsan zevk alarak izliyor. Müzik seçimleri sahnelere güzel uymuş, çok güzel parçalar var. İkinci filmi merakla bekliyorum. Mesut'un sahnelerde güzelmiş :D

Tekrar teşekkürler arkadaşlar, Fatih askerde iken uzum bir filme kalkışmayı düşünmüyorum, o gelince de bi süre daha beklemeyi düşünüyorum ki bundan sonraki filmimizde adam akıllı heyecanlandıran sahneler olsun.

Uzun süredir merakla beklediğm filminizi aldım ve izledim.Biraz geçte olsa yorumumu yapayım.İlk önce bana ulaştırdığınız için çok teşekkür ederim.Çok düşük bütçeli bir film olmasına,kısıtlı zamana,teknik olanaksızlıklara rağmen başlangıç için oldukça iyi bir film olmuş.Türkiyede xc veya yol dışında başka katogorilerle ilgilenen insanların da olduğunu,bu kategorilerin teşvike ve yatırıma ihtiyacı olduğunu birkez daha göstermiş oldunuz filminizde.Umarım kısa zamanda bu kategorilerinde önü açılır,tanınır ve yaygınlaşır.Özellikle ilgi duyduğum downhill,freeride bölümlerini çok beğendim.Türkiye'de hatda birçok ilde diyim (gönlümden öyle geçiyor çünki) gerçek birer downhill,dirt jump parkurlarımız,bisiklet parklarımız olsaydı görsel açıdan çok daha iyi işler çıkarabileceğinizden,gençlerinde zamanla bu extreme sporları tanıyıp seveceğinden yetenekli arkadaşlarımızın yetişeceğinden eminim.Müziklere gelince güzel seçilmiş,sahnelere uymuş.Filmin sonundaki kamera arkası düşme görüntüleri iyi düşünülmüş.Filmin komik kısımlarında çok güldüm.Özellikle Kordondaki Can'ın bisikletiyle aşkı,şehir içinde geçen kovalamaca sahnesi ve o anki müzikler iyi düşünülmüş ve çok komik olmuş.Yanlız film oyuncular için ayrı ayrı bölümler şeklinde hazırlansa,oyuncularla röpörtajlar onların bisiklet sevgilerini dile getirmesi gibi şeyler olsa,birde küfürlü kısım olmasa daha güzel olabilirmiş diye düşünüyorum.Tüm oyunculara,emeği geçenlere,yardımını esirgemeyenlere teşekkürler ve tebrikler.Devamını hatda daha iyilerini yalnızca sizden değil,bu işe gönül veren tüm arkadaşlardan bekliyorum.

Sevgili Fatih,

DVD'yi bugün Kaçkar'dan aldım.
Çıplak bir DVD beklerken, kutulu, kapaklı bir çalışma ile karşılaştım. Ellerinize sağlık.
İçindekiler için söyleyecek pek bir şey yok: Muhteşem olmuş! Arkadaşların hepsini kutluyorum.

DVD'nin oluşmasında ve elimize ulaşmasında emeği geçen tüm arkadaşların emeklerine sağlık.

Bu arada; toplu izleme için ayrıca telif hakkı vs ödemem gerekiyor mu? Çevremde bisikletle ilgisi olmayan herkese (gururla) izletiyorum da... :p

Hayırlı teskereler dilerim. Güle güle git, güle güle dön!

• Beğen
Tepkiler: Fatih Buzgan
Hasan abicim, hem desteğin hem de değerli yorumun için teşekkürler.
Amatör olsak da, bazı bakış açıları bakımından ve kalite konusunda titiz davrandık, bu bisiklet filmi koleksiyonunuzda ilk film olurken aynı zamanda kütüphane rafınızda bile dururken göze ve oda düzeninize hitap etsin istedik.

Telif hakkı bizde tabi ama tescilli değil :) Bizim insiyatifimizde herşey ve sana toplu izletme olayı serbest abi :)
Tabi izleyenler beğenirse sen onların filmi edinmeleri konusunda yardımcı olursun artık :)
Çok teşekkürler, bisikletle ve sevgiyle kalın.

Vallahi cocuklar, elinize saglik :D Cekerken de montajlarken de ne kadar eglendiginiz filminize yansimis :) En son yazilara film muziklerini de eklemeniz iyi olurdu ;) onun disinda evet evet kesinlikle bu isleri yapan bayanlari bulmalisiniz :D ben hemen size Semrta ile acil temasa gecmenizi tavsiye ediyorum, bu hizla giderse o merdivenleri tikir tikir inecektir tez zamanda :D

Ve son olarak, bu filmin ikinci bolumunu ben cekicem, siz sadece pedala konsantre olun, cekimi bir bilene birakin, daha da guzel bir is ciksin ortaya :D

imza: bir bilen :p :D

PS.. bu basligi bulana kadar gobegim catladi, arama motoruna girmedigim kelime kalmadi, azmettim basardim, kendimle gurur duyuyorum :p :D :D

@bikergrrl

olmaz :) kendimi ultilere adadım ben :box2:

Geri