Scudo Sports

Chris Froome'a da antrenmanda araç çarptı!

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.945
Bisiklet
Cervélo
Chris-Froome.jpg

3 kez Fransa şampiyonluğu bulunan Chris Froom'a antrenman sırasında kasıtlı olarak çarpmışlar :mad:

1.2 milyon takipçili twitter ve 500.000 takipçili facebook hesabından kullanılamaz hale gelen bisikletinin fotoğrafını paylaştı.

froomey.png

Hemen arkadaki sabırsız sürücünün kendisini kasıtlı olarak kaldırıma sıkıştırdığını söylemiş ve sağlığının iyi olduğunu eklemiş. Olay Fransa'da gerçekleşmiş.

Froome, önümüzdeki ay Dauphine kriteryumuna katılacağı için bugünlerde koşulan Giro'ya katılmama kararı almış ve bu yarış için hazırlanıyormuş.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ne diyeceğimi bilmiyorum artık, yorum sizin...

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu Avrupa da şaşırdı artık. Fotografları bende gördüm şimdi. Froom da herhangi Bir sorun var mı?

Dünyanın en büyük bisiklet kulübündeki dünyanın en iyi sayılı bisikletçilerinden birisine araba çarpıyorsa dikkat oranını artırmak gerek. Michele Scarponi' nin üzücü vefatından sonra bu olayın yaşanması eminim Avrupa da bisikletle ilgili yeni kararların dolmasına sebep olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Kaldırıma mı çarpmış,
Acemi diyeceğim kızacaksınız : D
Geçmiş olsun beyefendiye de

@Yağız Gökmen
Sagan cı mı bilmem ama "insan" olmadığı kesin.
Bu haftasonu emirgan önünde insan olmayan bir yarma da bize denk geldi, hemde mercedeslisinden..mahoo ağaya gerektiği gibi muhamele edince arjadaştan bayan arkadaşı yanında özür diledi.ama insanluktan yana nasiplenmemişti. Arkadaş çok ciddi kazadan ucuz yırttı.

@asusmune işin şakası bir yana bizde de öyle sürekli her bisiklete biniş bir olay alıştık şakaya vuruyoruz artık :)

@Yağız Gökmen
Ben bu olaylarda fena deşarj oluyorum.pazar sabahı nile bir kaç kıl kuyruk denk geliyor deşarj olmam için...selamlarla.

aklımda bir "Acun abi ben de Türk'üm" vakası canlandı ama :islik: hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: Önder Bahadır
Medeniyet yoksunu her yerde aynı, neyse bir sorunu yok en azından ona sevinelim bari.

Bende 1-2 saat önce gördüm, sağlığımda sorun yok yazısını görünce bir oh çekmiştim.

- Trafik teröristinin biz Avrupa'da (göbeğinde) olmadığını söylemedik, az olduğunu söyledik.

*- Ne gariptir ki maddiyat olarak, ülkemizden daha düşük bir sırada yer alan ülkeler de (hiç bir küçümseme amacım yoktur belirtmek için bu cümleyi sarf ettim) bu tür olaylar ülkemize oranla çok çok az sayıda. Demek ki neymiş, "Paraları rafa kaldırıp, rafta ki kitapları indirmek gerek."

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Kerem Groims
İşte gerçeği böyle etraflıca görmek lazım :harika: Dünya böyle bi yer. Biraz daha iyi yerleri biraz daha kötü yerleri var ama ortalama vaziyetimiz bu. İnsanlık olarak katedecek çok yolumuz var. İyi ki Froome'a bişey olmadı ama Avrupa'da ve Amerika'da da bisikletli ölümleri hızla artıyo maalesef. Dünya çapında topyekün bi farkındalık kampanyası başlasa ne güzel olur.

Bisikletli olmak, dünyanın tamamında imrenilen ama binecek medeni cesareti olmayanlar tarafından içten içe öfke duyulan bir şey. Bunların kaza değil saldırı olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
Fransa nın bu olaya mekan olması çok enteresan.Gerçi Scarponi de kendi yöresinde öldürüldü. Vandallık mı,dikkatsizlik mi,başka bir bozukluk mu iyi araştırmak gerek.
Maganda nın yakalanması halinde milliyetini-kökenini öğrenmek isterim.
Ha Scarponi,ha Froome, ha Fransız köylü ha da Biz..
Hepimiz tehlike altındayız,hatta kimi zaman hedefiz galiba..

Arabaya binince insanlara ne oluyor anlayamıyorum ? Kontrol ettiğini düşündüğün gücü hangi kişilik ve fiziki özelliğine güvenerek böyle kullanmaya cesaret edebiliyorsun insanoğlu ?

Sırf bugün biraz hızlandım diye benle yarış yaparcasına hızlanan araca bravo dediğim için az kalsın ciddi tartışmaya giriyordum. Yaya trafiğinin yaşlı ve çocuklar adına bol olduğu bir yerde.

Saygı duymayı öğreneceksin insanoğlu. Hayattaki tek geçer zevk senin 4 tekere binip gaza basman değil.

Kasıtlı olarak vurmuşlar ve kaçmışlar..Vay iyi aile çocukları,vay:eek:

Froome'un geçen sene sarı mayosu ile dağda koştuğunu hatırlıyorum..Eurosport'ta yarışı anlatanların çığlıkları filan..Çok fenaydı..
Acaba o kaza esnasındaki motorsikletli de,kasıtlı olarak mı durdu acaba?
Bu homo sapienslerden herşey beklenir:rolleyes:

Geri