Scudo Sports

Chopper bisiklet

@Hacı Murat ŞAHİN

Satış sahibi Kütahya'da görünüyor, verdiğin linkteki konuyu açan arkadaş İstanbul'da görünüyor, belki, bi ihtimal... Ancak seri üretimi var ise bu bisikletlerin tabii ki hem Kütahya'da hem de İstanbul'da aynı bisikletin bulunması olasıdır.

Scudo
bu bisikletin aynısından bir çok yerde war zaten o linkteki bisikletin ilanını sahibinden.com dada gördüm ben we araştırıpta konuşsanız daha iyi olucak bnce ... arkadaşLar

@yusuf gamar

Haber verdiğim için özür. Araştırma gereği görmedim, ama eğer sen isen zor durumda kalabileceğini düşündüm. Çünkü tel no falan da görünüyordu ilgili başlıkta.

usta bu bisiklete talibim... kedito(a)msn.com ekle beni anlaşalım

harbiden dikkat çeken bir bisiklet :D
geçen sene bizim burdan hep bu bisikletle geçen birisi vardı.hep kafamı çevirir bakardım :D
motorlu zannederdim ben bunu :)

kardeşim bisikletimin aynısından antalyada birinde var ve motor takmış süper olmuş ama bisikletin orjinali bozuluyo yaa :) hatta izleseneye chopper bisiklet yada chopper yazın adam süper yapmış videoda küçük bir çocuk var efe kıyafeti giymiş =) . benim bisikletin videosuda var karanlıkta çekilen video benm bisiklet X) . alıcılar ordan canlı bakabilirler.bisikLet inanılmaz dikkat çekiyo çoğu kişi motoru neresinde diye soruyo zaten =)
iyi günLer ark

iLan günceL arkadaşLar

Geri