Scudo Sports

Chainreaction'dan kadro aldım...

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Bir süredir küçük kadro ile sürmenin verdiği sıkıntılarıma 54 kadro T6-6061 karbon maşalı bir kadro alarak son verdim inşallah. Kadro, 5 haziran salı günü teslim edilecek...

159780 dosyayı görüntüle
Brand-X RD-01 Yol Bisikleti Frameset HT Çıkartmaları

Brand-X RD-01 Frameset, uzun kış antrenmanları ve antrenmanları için ideal olarak uygun bir alaşımlı şasi. Bir pazarlık kapın, bu çerçeve kümesinde bir hata, üst tüpteki bir HT-01 etiketinin olduğu anlamına gelir.
Ekonomik Alüminyum Çerçeveli

Brand-X RD-01 çerçeve seti, bu kış eğitiminde veya tüm sezon ötesindeki bisikletlerde dayanıklılığı ve ekonomikliği birleştirerek güvenilirdir. 6061-T6 alüminyum çerçeve tüm yıl boyunca sürüş ve akılda kalıcı olarak tasarlanmıştır. En iyi 25c lastiklerle çalışacak şekilde tasarlanan bu alüminyum çerçeve, ilave konfor sunmak için bir karbon çatal ile birlikte gelir.
Alaşımlı yönlendiricili UD karbon kanatlı çatal, yolun zorlu bölümlerinden gelen buzzları azaltır, binici konforunu artırır ve üst ekstremite yorgunluğunu azaltır. Hem çerçeve hem de çatal üzerinde rahatlık sağlamak için çamurluklar ve göz halkaları için yeterli boşluk vardır. Pannier rack mount'lar RD-01'in yeteneklerini commuting ve sosyal sürüş için çok yönlü olarak genişletiyor.
Lütfen dikkat: Marka-X RD-01 Yol Bisikleti Çerçevesi, uzun bir fren kaliperi (47mm - 59mm) gerektirir. Shimano R650, Shimano R451, Tektro R317 ve Tektro R359 kaliperleri tamamen uyumlu ve bu çerçevede kullanım için tavsiye edilir.
Özellikler:

• Çerçeve: Üçlü Butted 6061-T6 Alüminyum
  • Çatal: alaşımlı steerer ile UD karbon
  • Yönlendirici: 1-1 / 8 "
  • Kulaklık Gerekli: IS41 / 28.6 / IS41 / 30
  • Alt Braket Gerekli: BSA 68mm
  • Fren Uyumluluğu: Uzun erişim 47mm - 59mm kaliperler
  • Önerilen Fren Kaliperleri : Shimano R650 / R451 veya Tektro R317 / R359
  • Arka Raf Bağlantıları: Evet
  • Kablo Yönlendirme: Dış
  • Ön Attırıcı Montajı: Band Açık
  • Seatpost: 31.6mm
  • Çerçeve Ağırlığı: 1,69kg (56cm)
  • 25c lastik tavsiye edilir
  • 2 yıl garanti
  • 109 euro+ücretsiz sevkiyat...

Scudo
@mümtaz öztürk şimdiden hayırlı olsun. Donanımı ayrı mı toplanacak yoksa elinizdekileri mi aktaracaksınız?

@Mustafa ZeybekTeşekkür ederim. Şimdilik elimdekileri kullanmayı düşünüyorum. Ekonomim düzelince 105 veya ultegra grup setle devam ederim inşallah.

@mümtaz öztürk Muur van Geraardsbergen'de şahlanan bisiklet bu olacak inşallah.:harika:
Hayırlısı olsun, güle güle kullan;Mümtaz Ağabey

@hamlet2006
Allah razı olsun kardeşim. Ancak bu yıl sponsor sıkıntısından galiba gidemiycem, çok üzgünüm ancak ,elimden bir şey gelmiyor...:(

@mümtaz öztürk
Allah izin verirse,sen de bitti demezsen -ki bizim bildiğimiz Mümtaz Ağabey bu işi böyle bırakmaz- hayırlısı ile seneye olacak.

@hamlet2006
ister seneye ister öteki seneye, ölmek var dönmek yok...:)

@ATTy eyvallah kardeşim, sağ olasın. Bir heves aldım, bakalım zaman ne gösterecek...:)

@mümtaz öztürk hayırlı olsun. Özellikleri okurken " kışlık alüminyum " yazısını okuyunca şaşırdım.:ssrtcbya::eek: O nasıl yani diye. Sonra açıklamış zaten ; çamurluk, 25 mm lastik...Biz de yeni öğreniyoruz bu tür ayrıntıları . :okyrm::okyrm::okyrm::okyrm:Kazasız belasız.

@Anonim merhaba, kadroyu topladınız mı. ben de bu kadroyu single speed için almak istiyorum. 1,74 boy ,iç bacak 82 cm, bana 52 beden olurmu, beden listesine baktıgımda kafam karıştı. 50 beden düşünüyordum ama topladaki bilgilere göre küçük kalacagını düşündüm. cevaplarsan sevinirim . sayglr

Geri