Scudo Sports

Chainreactioncycles hayalkırıklığı

@kayhan

evet var ama bunun için taip numarası gerekmekte ki crc o numarayı vermiyr.

bende bişey söyliyim ben crc den 4 kere alışveriş yaptım. ilki sıkıntılıydı. 3 haftada geldi ve yanlış parça göndermişlerdi. adamları telefonla aradım ve siz bize malı gönderin biz size ödediğiniz kargo ücretini geri öderiz dediler. bunu türkiyede yapıcak bi şirket tanımıyorum.. ama elin ingilizi düşünüyor. malı gönderdiğimin mail ini attıktan 1 hafta sonra yenisi gelmişti. 2. sparişim 1haftada 3.sü 1 haftada gelmişti. en ilginci 4 . sü 4 günde gelmişti. perşembe gece spariş veriyorum cuma kargolanıp pazartesi elimde olmuştu. bence crc kadar iyi bi şirket yok. 4 sparişimde bir kere bile madur olmadım. sorunlar yaşadım ama hatalı olduklarını söyleyerek benim ödediğim 12 liralık kadro bedelini 1 hafta sonra geri ödeme ile hesabıma geçmişti. ve 1 hafta sonra toplamda 1 ay sonunda parçamda gelmişti. ama son sparişim 4 günde gelerek türkiyeye en erken gelen crc gönderi oldu sanırım.

Scudo
Derin bir nefes alıyoruz.. oh.. SAKİN! :60:

Her iki tarafa da katılıyorum ama..! Şimdi terazinin zaten! AĞIR kefesine, birde benim bastırmam!, denge! anlamında çözüme götürmez bizi..

Bu tarz bekleme süreçleri, -hepimizin malumu- STRESlidir.. gerer adamı..
Hele deneyiminiz de fazla değilse kontrolden çıkmanız an meselesi.

Sonuçta:
Hakkında hüküm okunurken Suçlu! ayağa kalk! kabilinden.. sert bir üslup, bu stres altındaki bünyeye iyi gelmez..:rolleyes:

Ya da tekil olarak suçlu, hatalı, eksik! belirlemek neye yarar?

Belki eros3'ün bir sonraki alışverişinin işleyişini değiştirebiliriz..
Fakat oluşan bu tarz bir rahatsızlığı, aksamayı uygun dille tüzel kişiliğe yöneltsek, çoğul anlamda önlem almalarını, en azından detaylı uyarılarda bulunmalarını sağlayabiliriz.

Şu bir gerçek.. Yurt dışı sitelerden alışveriş tam bir RUS Ruleti !

• Beğen
Tepkiler: Erhan1
Eros3 Arkadasim.

Bak simdi elin Ingilizi demissin buradan anlasildigi kadariyla Turk'leri daha cok sevdigin anlasiliyor.
Madem oyle niye elin Ingilizine para kazandirmaya ilgili girisimlerde bulunuyorsun.
Bak Turkiye'de o kadar guzel bisiklet dukkanlari var eger buralardan alisveris yaparsan belki biraz daha fazla odeyebilirsin ancak senin, paranin vergi ile okul, hastane, bisiklet yolu..gibi devlet harcamalariyla geri dondugunu dusunmek senin gibi bir vatanseveri inanki daha mutlu edecektir inaniyorum.
Tum arkadaslar disardan alisveris yaparsa kendi dukkanlarimizi kapatmak zorunda kalabiliriz birgun:(
Iste kapitalizmin ugrasisi bu, ithalatin pompalanmasiyla onlar bizlere bakip ellerini zevkle ogusturuyorlar.

Aman alinmayasin ilke olarak sadece sevdigim insanlari elestiririm sevmediklerime cavap vermeyi bile cok gorurum.

Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: ALİ3544 ve dk_35
@Ahmet Mumcu

Selam,teşekkürler makul ve seviyeli yorumsa neden alınayım ; elin İngilizi terimi bana ait değil diğer kızgın arkadaşa ait ,baştan bir daha bakarsanız görebilirsiniz.Ben de ona gönderme yaparak yazmıştım.
Bisiklet seven birinin burada bulamadığı bazı parçaları dışardan alması ayıplanacak bir durum mudur ? ve siz her aradığınızı buluyor musunuz?
Ben Türkü İngilizi falan değil bisikleti seviyorum,ve bu kişilerin anlamadıkları şey ben bu alışverişimde bir sorun yaşamışım bunu kendime göre yorumluyor ve paylaşıyorum,ancak bu paylaşımdan kimileri çok rahatsız oldu.Daha süreç tamamlanmadı belki sürecin sonunda ben de cr ye teşekkür edeceğim,(bu pek olası görünmüyor çünkü sorularıma yanıt vermemekte kararlılar) .
Buradaki bağnazlıktan ve baskıcı zihniyetten dolayı diğer saldıranlara yanıt verip muhattap olmak istemiyorum .Beni doğru anlayanlara selamlar.

Geri