Bu siteden geçtiğimiz pazartesi günü 1 adet Lifeline tt02 fluid trainer ve 1 adet Squirt Wax zincir yağı sipariş ettim. Ptt memuru bugün kocaman bir kutuyu tarafıma teslim etti. Fakat kutudan sadece trainer çıktı. Squirt Wax yağ yoktu. Firmaya mail attım. Merak ediyorum ne olacak..
Geri dönüş yapmadınız mı? Belki çözerlerdi problemi.Ben bu siteden 2017 yılında mavic crossmax pro jant seti almıştım. Bana bisiklet taşıma çantası göndermişlerdi. Ödediğim 600₺ gümrük parasıyla kalmıştım. O gün bugündür bu siteyi kullanmıyorum.
İki farklı kutuda göndermişlerdir. Ancak hesabım kısmında bir tanesinin takip no'sunu görüntüleyebilirsiniz. Live Chat yoluyla diğer ürünün takip numarasını öğrenebilirsiniz.
İki farklı kutuda göndermişlerdir. Ancak hesabım kısmında bir tanesinin takip no'sunu görüntüleyebilirsiniz. Live Chat yoluyla diğer ürünün takip numarasını öğrenebilirsiniz.
Geri dönüş tabiki yaptım. DHL kargo çalışanı geldi bisiklet taşıma çantasını aldı gitti. Jant stoğu kalmadığı için 20 gün sonra jant setinin parası iade oldu. Gümrük ücretinden biz sorumlu değiliz dediler ve durduk yerde 600₺ kaybım oldu.Geri dönüş yapmadınız mı? Belki çözerlerdi problemi.
Umarım öyledir .
Bu arada şimdi fırsat bulabildim ama şu mesajdan 10 dk. Sonra postacı paketi getirdiAynen dediğiniz gibi olmuş. Live chat yolu ile hemen yardımcı olup diğer ürün için takip numarasi verdiler. Yalnız 1 buçuk hafta önce trainer'i teslim almış olmama rağmen, ikinci paket hala bekliyor dağıtıcı deposunda. İlkini ptt getirdiğine göre bu da ptt'de sanırım. Ne yapmam lazım acaba? Şubeye gitsem çare bulurlar mı acaba?
Merhabalar,
Bende bir kaç parça ürün aldım. Ürün 3 günde Türkiye ye geldi. Solmaz nakliyata gümrük vergisini de ödedim. Acaba teslimat hangi kargo şirketi ile yapılıyor? Bilen var mı arkadaşlar?