Scudo Sports

Chain Reaction Cycles

Çıkmaz. Ürünün fiyatına göre %20 vergi uygulanır.

Scudo
@BicycleX
Kargo ücreti hesaba katılmaz.Ürünün fiyatı 22 euroyu geçmediği için gümrük vergisi çıkmaz.
Eğer ürünün fiyatı 22 euro ile 1500 euro arasında olsaydı %18 vergi çıkacaktı.

Brexit sonrası değişiklikler olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: BicycleX
1500 Euronun üstünde olursa nolur?

@muhammedbensi

Gümrük mevzuatı ile karşı karşıya kalırsınız.:krktm:Bürokrasi hazretleri ile mücadele edersiniz.
Gümrük müşaviri tutmak zorundasınız.Mevzuat size ithalat yapan ticari bir firmadan aldığı tüm masraf, vergi artık ne varsa talep eder,müşavirlik firması da bedavaya çalışmayacağına göre astarı yüzünden pahalıya gelebilir.
Bu konuyu çok bilmiyorum ama yurtdışından gelirken bisikleti yanınızda getirmeniz daha pratik ve daha az maliyetli olabilir.

Bu yurtdışından 1500 euro üstü ürün alma konusunu tam olarak bilen adam bulmak ,gökyüzündeki yıldızların aynı hizaya gelmesini beklemekten daha zordur.

Yarın trainer siparişi vereceğim bu siteden. Ve çok şaşırdım, 99 euro üstüne standart kargo ücretsiz diyor. Teslimat ise 8-10 gün demiş. Çok ilginç ama sevindim :)

• Beğen
Tepkiler: St.Ahmetus
Bu siteden geçtiğimiz pazartesi günü 1 adet Lifeline tt02 fluid trainer ve 1 adet Squirt Wax zincir yağı sipariş ettim. Ptt memuru bugün kocaman bir kutuyu tarafıma teslim etti. Fakat kutudan sadece trainer çıktı. Squirt Wax yağ yoktu. Firmaya mail attım. Merak ediyorum ne olacak..

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Ben bu siteden 2017 yılında mavic crossmax pro jant seti almıştım. Bana bisiklet taşıma çantası göndermişlerdi. Ödediğim 600₺ gümrük parasıyla kalmıştım. O gün bugündür bu siteyi kullanmıyorum.

İpini koparıp giden kurlar sebebiyle son iki senedir alışveriş yapamasam da, öncesinde sıkça tercih ettiğim ve hiçbir zaman sorun yaşamadığım sitedir.

Bir defasında sipariş ettiğim ürünü zamanında tedarik edemedikleri için özür dileyip paketin içine santini şapka ilave etmiş firmadır.

Bu siteden geçtiğimiz pazartesi günü 1 adet Lifeline tt02 fluid trainer ve 1 adet Squirt Wax zincir yağı sipariş ettim. Ptt memuru bugün kocaman bir kutuyu tarafıma teslim etti. Fakat kutudan sadece trainer çıktı. Squirt Wax yağ yoktu. Firmaya mail attım. Merak ediyorum ne olacak..

İki farklı kutuda göndermişlerdir. Ancak hesabım kısmında bir tanesinin takip no'sunu görüntüleyebilirsiniz. Live Chat yoluyla diğer ürünün takip numarasını öğrenebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Ben bu siteden 2017 yılında mavic crossmax pro jant seti almıştım. Bana bisiklet taşıma çantası göndermişlerdi. Ödediğim 600₺ gümrük parasıyla kalmıştım. O gün bugündür bu siteyi kullanmıyorum.
Geri dönüş yapmadınız mı? Belki çözerlerdi problemi.

İki farklı kutuda göndermişlerdir. Ancak hesabım kısmında bir tanesinin takip no'sunu görüntüleyebilirsiniz. Live Chat yoluyla diğer ürünün takip numarasını öğrenebilirsiniz.

Umarım öyledir .

İlginç millet değişik sorunlar yaşamış .Jant seti ve Bisiklet aldım hiç problem çıkmadı genelde lastiklerimi buradan alırım.

Aynen dediğiniz gibi olmuş. Live chat yolu ile hemen yardımcı olup diğer ürün için takip numarasi verdiler. Yalnız 1 buçuk hafta önce trainer'i teslim almış olmama rağmen, ikinci paket hala bekliyor dağıtıcı deposunda. İlkini ptt getirdiğine göre bu da ptt'de sanırım. Ne yapmam lazım acaba? Şubeye gitsem çare bulurlar mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: Mustang54
Geri dönüş yapmadınız mı? Belki çözerlerdi problemi.

Umarım öyledir .
Geri dönüş tabiki yaptım. DHL kargo çalışanı geldi bisiklet taşıma çantasını aldı gitti. Jant stoğu kalmadığı için 20 gün sonra jant setinin parası iade oldu. Gümrük ücretinden biz sorumlu değiliz dediler ve durduk yerde 600₺ kaybım oldu.

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Aynen dediğiniz gibi olmuş. Live chat yolu ile hemen yardımcı olup diğer ürün için takip numarasi verdiler. Yalnız 1 buçuk hafta önce trainer'i teslim almış olmama rağmen, ikinci paket hala bekliyor dağıtıcı deposunda. İlkini ptt getirdiğine göre bu da ptt'de sanırım. Ne yapmam lazım acaba? Şubeye gitsem çare bulurlar mı acaba?
Bu arada şimdi fırsat bulabildim ama şu mesajdan 10 dk. Sonra postacı paketi getirdi:)

• Beğen
Tepkiler: Fota
Bu siteyi ilk kez kullandım ve dün siparişimi geçtim. Velotoze ve dhb ayakkıbı kılıfı ile prime aero handlebar&tape bundle aldım. Kargo ücretsiz oldu. Gelişmeleri de yazarım.

Merhabalar,
Bende bir kaç parça ürün aldım. Ürün 3 günde Türkiye ye geldi. Solmaz nakliyata gümrük vergisini de ödedim. Acaba teslimat hangi kargo şirketi ile yapılıyor? Bilen var mı arkadaşlar?

Merhabalar,
Bende bir kaç parça ürün aldım. Ürün 3 günde Türkiye ye geldi. Solmaz nakliyata gümrük vergisini de ödedim. Acaba teslimat hangi kargo şirketi ile yapılıyor? Bilen var mı arkadaşlar?

Solmaz Nakliyat MNG Kargo ile gönderiyordu en son. Siz hangi tarihte sipariş geçmiştiniz ve İngiltere'den hangi kargo şirketi ile geldi?

Slm herkese geçen ay bu siteden ilk siparişimi verdim yaklaşık gümrük süresi ile birlikte 10-12 günde elime ulaştı. (link) sipariş vermiştim. Türkiye'de PTT kargo dağıtımını yaptı. Siteden gayet memnun kaldım. Hatta şimdide kask bakıyorum. Eğer uygun bulursam sipariş vereceğim.

@Cagdasa 23.12.2020 de sipariş verdim. 30.12.2020 de Solmaz Nak. vergisini ödedim ve Skynet ile geldi hocam.
@Savgat83 güle güle kullanın hocam. Ptt ile dağıtım yapımasına sevindim 😀

@Savgat83 güle güle kullanın hocam. Ptt ile dağıtım yapımasına sevindim 😀
[/QUOTE]
Teşekkürler kardeşim. İlk defa yaptığım için sorun çıkarmadı heralde. Başka siparişlerinde uğraştiracak mi dersiniz? Aman bilmediğim kargo firmaları ile gelmesin. 😄

Geri