Scudo Sports

Chain Reaction Cycles

Scudo
İşte o yanlış oldu

@Edip Dinçer neyse 30 unda vermişler 3 ünde gelmiş ve 7.99€ gerçekten karışık ama 3 alışveriş hepsi 70€ civarı alışveriş hepsine aynen kapıda.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
CRC'den daha önce de alışverişler yaptım. Hiç sıkıntı yaşamadım. Adamlar işlerini gerçekten 4x4 yapıyorlar. İşini bilen ticaretciden alışveriş yapmak başka güzel !

Saygılarımla.

@smclk89
2 defadır 8 euroluk takibi seçiyorum ve takipli geliyor ptt den. :) benim şansım mıdır bilemedim

@Asusmune
tarihi hacı bekir lokumunu tutarmı bilmiyorum ama morhipo'nun müşterisine kıymet veren güzel bir anlayış.

Fotoya bakarken derinlik algım kayboldu, bir an power bar' ın ambalajını ruble şeklinde yapmışlar sandım :)

• Beğen
Tepkiler: Zekeriya Çab
crc, merlin, wiggle bunlar 100% musteri anlayisi ile calisan firmalardir. Turkiye de boyle bir anlayisa sahip firmalar pek olmadigindan bu tur olaylari garip karsilayabiliyoruz ne yazik ki.

"Bisikletcim.com sitesi"

@ademyavuz

(link)

Bu ilanda kask için 2015 modeli yazılmış ancak üretim acaba 2014 falan mı şimdi 150 liraya sıfır kask alacağız derken 2014 falan çıkmasında zaten raf ömrü 5 yıl. Mailde attım üretim tarihini bilmiyoruz dediler ama 2015 dediler. Böyle 2015 model ürünlerin üretim tarihi kaç oluyor bilen var mı? Ve bu kask alınır mı?

jant seti birde yanına ıvır zıvır bısıler aldım acaba benım paketın ıcındende bısıler cıkarmı merak etmıyor degılım :)

ufak yaşlarda jant tellerine boncuk takardık onlardan çıkarmış paketın ıcınden ne güler eğlenirim :p

• Beğen
Tepkiler: vatan
Hayırlı olsun. benim bu sabah 1x10 sistem için sipariş ettiğim XT arka aktarıcı, raceface 34 dişli, xt zincir, xt 11-36 ruble, xt arka vites kolum geldi. Güzel yanı, 192 euro alışveriş ve 1.5kg ağırlıkta pakete vergi yazılmamıştı. 60 kuruş ödedim. Hediye göndermemişler ama şansıma PTT hediyemi vermiş oldu. Umarım size de denk gelir :)

@Ckiranci Bu nasıl oluyor ya 75.8 € dan vergi verdim küçücük kalipere :acpsnr:

@ihsan onur şener ben de anlamadım. PTT kargo sorgusunda da vergi için 0.6TL diyordu. Forumu çoktandır takip ederim, üye olmak da bu olayı paylaşmak için kısmet oldu.

@ihsan onur şener pttnin işine akıl sır ermiyor geçen ay grupset satın aldım 230 tl vergi ödemem gerekiyor normal şartlarda fakat 168 tl vergi hesaplamışlar neye göre hesapladılar anlayamadım halbuki kolinin üzerinde fatura var fiyat var görünüyor herşey.

• Beğen
Tepkiler: Xoqo
Ben aynı seyi merlin için söyleyemiyeceğim aldıgım ürünlerden bitanesi (eldiven) ellerinde yokmuş mail attilar sonra göndericez diye daha gelmedi 6 ay oldu.50 defa mail attim yolladik dediler daha yazmaktan biktim.Ne diyim haram olsun diyorum başkada bişey elden gelmez.

@Erdem C.
Euro olarak goruyorlar bazen pound olani.

Geri