Türkiye'de bulamadığım için istemeye istemeye, ChainReactionCycles isimli siteden 18Şubat'ta 60€'luk 49 numara bir MTB ayakkabısı siparişi verdim.
İlk başta her şey güzeldi, haftasonu olmasına rağmen o gün içinde kargomu yollamışlardı ve bana bir takip numarası yolladılar,
Paket İngiltere'den çıktı ve Almanya'ya ulaştı.. Ne olduysa ondan sonra oldu zaten ParcelForce'un da bir ayağı olan GLS şirketi, uluslararası gönderimlere bakmakta.
GLS üzerinden takip ederken kargomu 24 Şubat'ta şu olayı gördüm "Problem in customs clearance due to missing invoice" (Eksik fatura nedeniyle gümrükten çıkamadı).
GLS' e mail attım bunun üzerine ne olduğuna dair. Bana Türkiye'den MNG Kargo'dan bir yetkili cevap verdi. Dediği şey "Kargonuzun üzerinde orjinal fatura bulunmadığı için şu anda Almanya'da tutuluyor, 9 Mart'a kadar süre verilmiş, bu süre içinde orjinal fatura gelirse işlemlere devam edilecek".
Ben de bunun üzerine 24 Şubat'ta CRC'ye mail attım durumu anlatacak şekilde , 28 Şubat günü bana geri dönüş yaptılar, "Kusura bakmayın faturayı eklemeyi unutmuşuz, hemen iletişime geçiyoruz GLS ile" diye.
Neyse dedim, ayın 9una daha çok var, herhalde o zaman kadar GLS'e fatura ulaşır, derken, 29unda paketin geri gönderildiğini gördüm. Ne olduğunu sormak için tekrar GLS'e mail attım ve bana gönderenin paketi geri çağırdığını söylediler.
ParcelForce'a mail attım, siz mi istediniz diye, onlar "yok hayır biz değil CRC istemiş" dediler,
CRC'ye mail attım, 2 gün sonra bana geri döndüler: "bizim böyle bir talebimiz olmadı ama paketiniz bize geri geldiğinde, faturasını üzerine ekleyip sağlam bir şekilde tekrar yollayabiliriz veya paranızı geri iade edebiliriz" dediler..
İyi dedim bir daha böyle bir sorun olmayacaksa paketi tekrar yollayın, inanılmaz bir şekilde mailimden 4 saat sonra "tamam, paket bize ulaştığında hemen yollayacağız sağlam bir şekilde" dediler.
ve gerçekten de 6 Mart'ta paketi yolladılar. Aynı süreç; İngiltere'den çıktı, Almanya'ya geldi, hah dedim bu sefer gelecek galiba, dememe kalmadan bugün saat 9:24'teki son durumu "Problem in customs clearance due to missing invoice" haline geldi..
Paket kaybolsa bu kadar sinirim bozulmazdı muhtemelen, üzülürdüm sadece, ama CRC kaynaklı bir hatanın iki kere yapılması çok sinirlerimi bozdu -ki CRC'ye yaklaşık 10tane mail attım, faturayı unutmayın, orjinal faturayı ekleyin, yoksa gelmiyor paket diye-..
Buradaki yorumları da okuyunca acaba bana mı uyuz oldular diye düşünmeden edemiyorum..
Hem paylaşmak istedim, hem de benzer bir sorun yaşayan olduysa bana akıl vermesini istemek için yazdım..