Scudo Sports

Chain Reaction Cycles

@suat akman ben Merlinden alırdım genelde ancak Royal Mailden trackpak a gecmelerinden ve fiyatlarından memnun kalmayıp CRCye geçtim bende

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Scudo
@Barış BİRLİK
Bende gumruk işlerinin bitmesi adımından sonra teslimat depo yolunda dedi neden bahsediyor.

@Emre01
Sanirim "gumrukten gecti ve yurtici ptt tasimasi icin teslim alinacagi depoya aktariliyor" anlamini tasiyor bu ifade

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayın 10'nun da sipariş verdiğim dış lastikler bugun itibari ile 6 krş damga ucreti dahilinde ile elime ulaşmış bulunmaktadır =)

merhaba arkadaşlar bende spd pedal ve ayakkabı alma arifesindeyim, iki siparişim yakaşık 120euro yapıyor. bu ürünleri iki parça olarak sipariş etsem bu sefer 20 euro kargo ödeyeceğim,120euronun gümrük vergisini mi ödemek mantıklı yoksa 20euro kargo ücretini ödemek mi?

@M.Bulat Merhaba, aslında çok bir şey farketmiyor, şöyle ki; normal şartlar altında mevzuata göre 120x0,18=21,6 Euro vergi ödemeniz gerekiyor, yani arada 1,6 Euro gibi bir fark var. Ama bazen çok düşük ihtimal de olsa -nasıl oluyorsa artık hiç bir fikrim yok, benim başıma gelmedi henüz- gümrükte daha az vergi çıkartabiliyorlar, bunun örneklerini forumda görebiliyoruz. Yani tek seferde alıp şansınızı denemenizde fayda var, bakarsınız size de şans vurur.

@M.Bulat ikisini bi kerede almak daha mantıklı..
hem biri geldi diğeri gelmedi sorunu yaşamazsın..
hem de bazen gümrük işleri düşündüğünden daha farklı olabiliyor, hatta bazen hiç gümrük çıkmayabiliyor..
gümrük çıkarsa da zaten kargo bedeline denk diyorsun, yani birşey değişmeyecek senin için

chainreactioncycles.com dan bisiklet alan var mı forumda?

Benim de şöyle bir tecrübem oldu. 21 Aralık da kendime doğum günü hediyesi trainer aldım. Abiler bir güzel free shipping işlemlerini ParcelForce Dan başlatıp tracking number verdiler ancak bizim kargo Heathrow havaalanını sevince oraya yerleşme kararı almış. Bende durumu Kumiko ablamıza anlatınca ki kendisi chainreaction da sorunlu müşterilere atanan eli öpülesi insandır hemen DHL Express ile yeni trainer I free of charge gönderdi. Sanırım 119usd lik siparişim vergisiz olacak. Ablam birde 5 pound lik bir hediye çeki tanımladı ki tamamen alışverişe teşvik ediyor.

Herşeye rağmen thanks chainreaction diyoruz...

@CY3535 Hocam DHL bu konularda sabıkalıdır.Siz yinede hazırlıklı olsun.Ürünlerde fiyat yazmadığı zaman interneten bakıp kafalarına göre vergi çıkarıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: CY3535
@hlksnrr

Aynen :acpsnr::acpsnr::acpsnr: Sabahtan aradım DHL gümrük işlemleri için evrakları gönderecekler sabah sabah 29USD vergi çıktı!!!! SAolsun chainreaction 119USD aldığım ürünü 149USD olarak ( İndirimler düşmeden ) faturalandırmış. Bakalım ben yine chinreactiona ekşiyeyim:naslyany:

Tecrübe olsun diye bundan sonraki süreci yine paylaşırım...

@CY3535 Hocam eğer faturada malın fiyatı 149$ gösteriliyor ve sonra indirim olarak tutar düşüp 119$ gözüküyorsa gümrük yine indirimsiz fiyattan hesaplama yapıyor.

Sınırında 30 euro'ya düşmesiyle zaten amaçları herşeyden vergi almak.Zaten çinden gelen paketlerde o kadar denetim yok ama Avrupandan gelenlerde gözden kaçan çok az.Hele UPS-DHL yada FEDEX ile geliyorsa kesinlikle gözden kaçmıyor.

@CY3535 Hocam ne yaptınız, bir gelişme var mı?

• Beğen
Tepkiler: CY3535
@hlksnrr Bizim Kumiko abla ile görüştüm. Malum özürler özürler :acpsnr: Bende kardeş 21 Aralıktan beri uğraştırdınız alın malınızı :mad: verim paramı geri dedim... İşlemler başladı. Zaten Dolar 3,50 den tahsil edildi benden geri ödeme yaptıklarında 20TL civarı bir kazancım olur :srnsml:

Sanırım ELITE. SUPERCRONO E-Force HOME TRAİNER - 1090 Watt. alırım, biraz kararsızım aslında...

• Beğen
Tepkiler: hlksnrr
Chainreactioncycles dan eskiden alışveriş yapıyordum ve standard kargoları takipsiz olarak yolluyorlardı, bana çok stres yaşatıyordu. Uzun zamandır alışveriş etmiyorum bu siteden. Bugün baktım kargo seçeneklerinde Standard Tracked diye yazmışlar, artık takip kodu yolluyorlar mı, alışveriş eden var mı ?

Parcel Force ile takipli geliyor.

@ihsan onur şener

Parcel Force mu ??? :acpsnr::acpsnr::acpsnr: Aman aman uzak dursunlar... Ne sorunuza cevap verirler ne de sizinle ilgilenirler... Tecrübe ile sabit... İlgisizlikleri yüzünden siparişimi iptal etmişliğim var... Umarım sizler sıkıntı yaşamazsınız...

@CY3535 ptt getirmiyor mu? Parcel force ayrı bir kargo firması mı Ups gibi?

Geri