Scudo Sports

Chain reaction cycle ürün kargoda sanırım çalınmış eksik geldi

engin güner

Forum Bağımlısı
Tepki
704
merhaba arkadaşlar crc den avid fren almıştım elime ulaştı büyük bir sevinçle paketi açtım o ne bir takım komple yok sadece tek takım fren var siteye sordum bana gelen cevap aşağıda şimdi ne yapmalıyım grameri iyi olan bir arkadaş benimle iletişime geçebilirmi ::( moralim bozuldu

YOUR EMAIL HAS BEEN RECEIVED!

Thank you for contacting Chain Reaction Cycles. We aim to get back to you with a response as soon as possible.

Please do not duplicate your communication to other Chain Reaction Cycles email/on-line addresses, as this could result in a delayed response to your query.

NOTE: Your ticket number is in the subject field of this email, please do not alter it. If you wish to send additional information regarding this ticket, do not send another email. Instead, reply to this.

Why not visit our new help page which now contains our most frequently asked questions along with useful product and order information that may help you with your enquiry.

(link)

If you wish to view your order status or change personal information on your account, click on the following link:

(link)

Our opening hours are:

Monday to Friday 9am to 5.30pm GMT
Saturday Closed
Sunday Closed

*** If you don't receive a reply from our team, there's always a good reason: Please check your Spam filter or Firewall, as they're likely blocking our response. ***

We’ll be in touch soon.

Chain Reaction Cycles Customer Service

Chain Reaction Cycles Ltd. Kilbride Rd, Doagh, Ballyclare, BT39 0EE United Kingdom

The World's Largest Online Bike Store

Scudo
Otomatik yollanan "mailinizi aldık" mesajı bu. Aldığınız ürün neydi?

avid bb serisi fren evet otomatik ileti bu
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t1.0-9/10530903_665604250202957_1374611169938624217_n.jpg

Aldığınız ürünün linkini paylaşabilir misiniz?

Aldığınız ürünün linkini verebilir misiniz? Bunlar ön-arka set olarak satıldıkları gibi tek de satılabiliyorlar. Mesela, bu set:
(link)
bu tek:
(link)

@engin güner

Front or Rear yazıyor seçeneklerde yani Ön veya arka diyor ikisi beraber yazmıyor. Gelen ürün hem arka hem ön ikisine de uyumlu yani tek parça.

ön arka değil ön veya arka diyor , yani aynı ürünü hem ön hem arka için kullanılabiliyor anlamında. anlaşılan oki zaten ilan teki için verilmiş gibi görünüyor. set için değil.

ön ve arka değil, ön "veya" arka diyor.

edit: aynı mesajı atan üçüncü kişi olmuşum pardon :)

ürün eksik gelince hemen... kargoda çalınmış/gümrük memurları iç etmiş/yok efendim postacı hırsız...

ben ön arka diye verdiğimi sanıyordum rotor işaretlemişim firma ile iletişim sağlayabildim sağolun

:) Geçmiş olsun.. Yapacak bir şey yok artık. Takım olmasını istiyorsanız bir adet daha sipariş vereceksiniz anlaşılan.. :)

@CandanC

O kadar çok örneği yaşandı ki, böyle düşüneni de kınayamıyoruz artık. "Hırsızın hiç mi suçu yok!"...

@Halil EROĞLU

çevremde yurtdışından ürün alan çok fazla arkadaşım var. ben de alıyorum. hiçbirimizin başına böyle bir hırsızlık olayı gelmedi. ben forumda da denk gelmedim.. hatta bi kaç konuda göndericinin eksik yolladığı falan ortaya çıkmıştı diye hatırlıyorum.
siz çok denk gelmişseniz, oldukça şanssızmışsınız bu konuda :S

arkadaşlar ne kadar tuhaf bir yorum yazma şekiliniz var anlayamıyorum bu nedir yahu ürün kargoda çalındı demem suçmu şimdi ? bu ürünler nereden geçiyor nerelere gidiyor bunu ben nereden göreyim kaldıki ürün belçıkada binyüz gram olarak tartılıp etiketlenmis benim kutu üç yüz gram ve dış kutuda delik gorünce böyle sandım bunlar olabilir burda ki sorunum o değildi zaten evanscyle takım satıyor diye burasıda takımdır deyip satın almıştım ordaki işaretin & bu oldugunu fark edememişım

@engin güner

Postacıyla arayı iyi tutmak lazım, yoksa böyle çalıyorlar ürünleri ;)

@engin güner

Bence tuhaf olan sensin. Verdiğin siparişi bilmiyorsun sonra da şikayet ediyorsun.

@Halil EROĞLU

hocam dalga geçiyor olmalısınız... birinci link'e baktım... 2009 yılına ait... ayrıca kargosunun kaybolduğunu söyleyen arkadaş kargosunu bulduğunu da son sayfalarda belirtmiş... bi de bi paketin topluca kaybolması veya gecikmesiyle, bi paketin içinden ürün çalınması aynı şeyler değil... kusura bakmayın diğer link'lere bakmadım tabi...

@CandanC
Dalga geçmek? Bu tip olaylar oluyor, PTT çalışanlarından da olayların nasıl olduğunu kimlerin hangi malları nasıl iç ettiklerini tek tek anlatanlar var. İnandırmak için tek tek forum veya blog mesajı arayıp atacağım ama bu sefer de "Yalan olmadığı ne malum?" gibi bir yorum yazacaksınız emeğim boşuna gidecek. O yüzden siz haklısınız diyorum ve konuyu kapatıyorum kendi adıma...

Geri