Scudo Sports

Çeşitli yol parçaları ,Sele,Gidon,boğaz vites kablo seti ..

Erhan1

Daimi Üye
Tepki
114
Bisiklet
Cannondale
Merhaba,Yol bisikleti için çeşitli parçaların özellik ve fiyatları aşağıda
;Yol gidonu özellikleri ; Cannondale fire : Ergonomik tutuş yapılı-Genişlik 42cm-31.8 çap- 299gr ağırlık.Fiyat 25TL
(link)

Gidon Boğaz özellikleri:Cannondale fire,31.8 çap-95mm boy-110gr ağırlık.Mtb için de uygun,Fiyat 25TL
(link)

Sele: Fiziik Aliante sport: Genişlik 14cm,Boy27cm,Ağırlık 280gr. .Rahat olmasıyla tanınan bir sele.Fiyat 25TL
(link)(link)

Vites kablo seti:Ultegra setten ,53 Kadrodan çıkma Vites kablosu telleriyle birlikte,üstünde ince ayar yapılması için aparatı dahil -
Ağırlık80gr Fiyat 15 TL.
(link)
Teşekkür ederim..

Scudo
gidon için özele yazıyorum...

Merhaba , kargo alıcıya ait olacaktır ,bunu eklememişim; en son Ptt Kargo 3tl idi.Hakim bey size de not yazdım ,iyi günler.

@eros3

mesajınızı alamadım ??

meraba kabloları ve seleyi almak istiyorum iletisim msn:erdem_gsf@hotmail.com

gidonu alıyorum haberleşelim...

tüm parçalar için mesaj atmıştım ;) haber bekliyorum...

@Doğukan Akdoğan

gidonu dün geceden rezerve ettim:rolleyes: :D

eğer alan olmazsa gidon ve boğazı alabilirim :) benide yazın sıraya

Arkadaşlar ,Gidon için hakimaslan özelden ilk yazdığından ona ayırdım,bu gece ya da yarın öğleye kadar iletişime geçin lütfen.
Bunun dışında özele gelen mesaj sıralamasına göre doğukanakdoğan diğer parçalar için istek yapmış durumda.Bu gece iletişime geçersek haftasonu girmeden gönderim olabilir. İyi günler.

sele ve boyun için 53tl yi hesabınıza gönderdim.
bilginize,

Sele ve boğaz satılmıştır. Gidon ve vites kabloları için ilan günceldir.

@eros3

gidon için hesabınıza parayı havale ettim...

parçalar elime ulaştı. sorunsuz bir alış veriş oldu...

Sele,boğaz ve gidon satılmıştır.Vites kablosu için ilan günceldir teşekkür ederim..

Şu an satılmamış olan Vites kabloları setini yeni açtığım (yol lastiğiyle birlikte)konuya ekledim.Bu ilan kapanabilir .Teşekkür ederim..

Geri