Scudo Sports

Çeşitli Yol Bisikleti Parçaları Arıyorum.

Anıl Aşkın

Aktif Üye
Tepki
39
Merhabalar,

Yeni bir yol bisikleti topluyorum ve 2.el içime sinebilecek parçalar arıyorum. 2. el bölümünü düzenli takip ediyor olsam da öncelikli aradıklarımı buraya yazmak istiyorum ilgilenenler özel mesajla ulaşırlarsa çok sevinirim.

1. 172.5 krank kolu uzunluğuna sahip Shimano 105, Ultegra, Durace (tercihen 105 ve 53-39 yapraklar)

2. Fren takımı; Tiagra, 105, Ultegra veya Tektro olabilir.

3. Performans giriş seviyesi jant seti; tercihen İstanbul içi

4. 42cm yol gidonu ve 100mm veya 110mm gidon boğazı.

Önceliğim yazdığım şekildedir. Detayları tekliflere göre konuşabiliriz sanıyorum.

İyi günler!

Scudo
Arayışım uzun bir süre güncel kalacaktır, dolayısıyla önerileri değerlendireceğimi tekrar belirtmek istiyorum. İlk mesajımda yazılanlara ek olarak 20vites uyumlu fren-vites kollarını da aramama dahil ediyorum. Bu noktada da yeni nesil Tiagralar ve 105 kollar önceliğimdir.

İyi günler.

Güncellenmiş haliyle 10'lu sisteme uygun 53-39 dişlilere sahip (tercihen siyah renk) 105/Ultegra aynakol arıyorum.

Ayrıca 10'lu sisteme(10x2) uygun 105/Ultegra vites-fren kolları arıyorum.

Eimde Ultegra CS 6700 12/25 10lu ruble var. Bisikleti 26 Mayıs'ta aldım, çok az kullandım, sıfır sayılır. Satıyorum, düşünürsen kaçırma.

Teşekkürler teklifiniz için; ancak rubleye ihtiyacım yok. Konu an itibariyle kapatılabilir.

Geri