Scudo Sports

çeşitli parçalar

Servan

Daimi Üye
Tepki
44
bazıları yeni, bazıları epeyce önce açtığım konular. tüm satışlarımı tek sayfada sunmak istiyorum...

karbon sele borusu. karbon kaplama değildir. full karbon. 250 gram. 27.2mm çap 320mm boru uzunluğu 100 tl. sorunsuz ve az kullanılmıştır. ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır.

Carbon Fiber Headset Spacer Set:
sıfır, pakedinde token marka carbon fiber headset spacer. biri 1" diğeri 1-1/8" 5 adet, çok hafif. 2,3,5,10,15mm. 25'er tl.

selle royal bianchi yeşili üzerinde ufak bir sıyrık var yırtık değildir. onun dışında sorunu yok. 10 tl.

Tüm parçalar az kullanılmış ve sorunsuzdur. ihtiyaç fazlası oldukları için satıyorum. kargo alıcıya aittir. fiyatlar pazarlıksızdır. takas düşünmüyorum.

Scudo
yeni fiyatlar...

90 tl

karbon sele borusu. karbon kaplama değildir. full karbon. 250 gram. 27.2mm çap 320mm boru uzunluğu. sorunsuz ve az kullanılmıştır. ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır.

20'şer tl.

sıfır, pakedinde token marka carbon fiber headset spacer. biri 1" diğeri 1-1/8" 5 adet, çok hafif. 2,3,5,10,15mm.

selle royal bianchi yeşili üzerinde ufak bir sıyrık var yırtık değildir. onun dışında sorunu yok. 10 tl.

Tüm parçalar az kullanılmış ve sorunsuzdur. ihtiyaç fazlası oldukları için satıyorum. kargo alıcıya aittir. fiyatlar pazarlıksızdır. takas düşünmüyorum.
izmirlilere elden teslim edebilirim.

merhaba elinde 24 telli arka çember varmı
ben mersinden erkan 0535 725 57 47 çağrı atarsan seni ararım yada mesaj atabilirsen de olur

1-1/8" carbon spacer satıldı
1" carbon spacer, carbon sele borusu ve sele için ilan güncel.

karbon sele borusu için 80 tl den ilan güncel.
kargo alıcının. izmir içi elden teslim edilir.

ilan güncel...

sele borusu 75 tl

1" 5 adet karbon spacer 20 tl

royal sele 10 tl

güncel...

sele borusu 60 tl

1" 5'li karbon spacer 20 tl

royal sele 10 tl

güncel...

sele borusu 60 tl

royal sele 10 tl

hayır yok. şu anda elimde olanlar bunlar.

güncel...

sele borusunda indirim: 55 tl

royal sele 10 tl

İlan güncel...

karbon sele borusu. karbon kaplama değildir. full karbon. 250 gram. 27.2mm çap 320mm boru uzunluğu 50 tl. sorunsuz ve az kullanılmıştır. ihtiyaç fazlası olduğu için satılıktır.

sıfır, pakedinde token marka carbon fiber headset spacer. yazısız. 1" 5 adet, çok hafif. 2,3,5,10,15mm. 20 tl.
(1-1/8" olan satıldı.)

kargo alıcıya aittir.

Geri