Sinan Ş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 441
- Bisiklet
- b'Twin
- Garanti Durumu
- Garantisi Yok
- Forma Tipi
- Kısakol forma
- Marka
- Diğer
- Model
- M-L-XL
- Bedeniniz
- M
- Bulunduğu Şehir
- İstanbul (Anadolu)
- Kargo Seçenekleri
- Satıcı Ödemeli
- Fiyat
- 300
- Kullanım Süresi
- 6 AY
- Durumu
- İkinci El
- İletişim
- özel mesaj
Merhabalar,
Birkaç kez kullandıgım ve tertemiz olan forma,tayt,çorap,kolluk takımları satılıktır.
Boy 176CM,KG 75 İken tam uyoyurdu,80kg ya kadar giyilir.Ama Max.75kg tam fit duruyor
Bu ürünler set olarak satılıktır,lütfen parça parça ayrı şekilde istemeyiniz.
Replika ürünlerdir,ve hepsi kaymaz silikon şeritlidir.Tamamı yıkanmıştır,sökük,delik vb göçük yoktur.
1-BMC KIRMIZI SET KOMPLE TAKIM 375TL(Çorapta specialized yazı&logosu var)(SATILDI)

2-BMC BEYAZ SET KOMPLE TAKIM 375TL(Profil fotodaki takım)

3-BRETAGNE BEYAZ TAKIM : 350TL

4-GIANT SIYAH TAKIM : 250TL(SATILDI) (Fearmuarın 1 noktasında çekerken hafif takılıyor ancak bir sorunu yok,tamirciye götürdüm kullanılır bozulursa değiştir dedi,o yüzden elletmedim,fiyatı da uygun yazdım o yüzden,bozulursa terzi 10-20tlye değiştirir)

5-BİSİKLETFORUM FORMASI 200TL(SATILDI)
75KG İKEN BİRAZ SIKIYORDU,70KG CİVARI OLANLARIN ALMASINI ÖNERİRİM.

Birkaç kez kullandıgım ve tertemiz olan forma,tayt,çorap,kolluk takımları satılıktır.
Boy 176CM,KG 75 İken tam uyoyurdu,80kg ya kadar giyilir.Ama Max.75kg tam fit duruyor
Bu ürünler set olarak satılıktır,lütfen parça parça ayrı şekilde istemeyiniz.
Replika ürünlerdir,ve hepsi kaymaz silikon şeritlidir.Tamamı yıkanmıştır,sökük,delik vb göçük yoktur.
1-BMC KIRMIZI SET KOMPLE TAKIM 375TL(Çorapta specialized yazı&logosu var)(SATILDI)

2-BMC BEYAZ SET KOMPLE TAKIM 375TL(Profil fotodaki takım)

3-BRETAGNE BEYAZ TAKIM : 350TL

4-GIANT SIYAH TAKIM : 250TL(SATILDI) (Fearmuarın 1 noktasında çekerken hafif takılıyor ancak bir sorunu yok,tamirciye götürdüm kullanılır bozulursa değiştir dedi,o yüzden elletmedim,fiyatı da uygun yazdım o yüzden,bozulursa terzi 10-20tlye değiştirir)

5-BİSİKLETFORUM FORMASI 200TL(SATILDI)
75KG İKEN BİRAZ SIKIYORDU,70KG CİVARI OLANLARIN ALMASINI ÖNERİRİM.

Son düzenleme: