Scudo Sports

Ceramicspeed 11 li Shimano uyumlu arka aktarıcı kolu

SerdarCYCoo2Bursa

Jiroskopik Kararlılık
Tepki
3.929
İsim
Serdar
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Garanti Durumu
Garantisi Yok
Vites Parça Tipi
Arka Aktarıcı
Dişli Sayısı
17
Vites Oranı
2x11
Marka
Diğer
Model
Ceramicspeed ospw
Bulunduğu Şehir
Bursa
Kargo Seçenekleri
Alıcı Ödemeli
Fiyat
2300
Kullanım Süresi
0
Durumu
Sıfır
İletişim
5387601606
Herkese merhaba, sram kullanıcısıyım.. Aldığım zamanlar sram için tedarik yoktu. Çünkü sram ın red ve force grup setlerindeki arka aktarıcı kasnak göbekleri kendinden seramik olduğu için , ceramicspeed in sadece profilinden,aero olmasından faydalanırım diye almıştım.. Fakat sram aktarıcı mekanizmasıyla bütünleştiremedim.. Ederinden düşük fiyata veriyorum... Geniş kasnak, profilli aero tip kol ve kolay kurulum.. Ciddi alıcı ile cüzi de olsa indirim konuşulur..DSC_0010.JPGDSC_0007.JPGDSC_0009.JPG

Scudo
Selamlar. Aynı ürünü kullanıyorum. Fiyatından dolayı alıp yedeklemek istedim fakat dişliler üzerindeki yazı tipleri, elimdeki üründen bariz farklı. Ürün replika mıdır acaba ?

Merhaba, selamlar 🙋‍♂️.. Ürünü 2-3 sene önce bisiklet mağazasını kapatan bir abiden aldım. Aldığım fiyata da satıyorum. Üzerindeki yazı karakterleri konusunda bir şey diyemem fakat ürün kutusu üzerinde made in china / made in RPC / china Manifactures product vs gibi şeyler yer almıyor.. Onun yerine Danimarka el yapımıdır yazıyor. Sizdekinin menşei neresi?

Evet kutu da birebir aynı ibare yer alıyor fakat, replikasında da aynı şekilde. Ayırt etmek biraz güç. Siz de başka yerden almışsınız sonuçta. İsterseniz kontrol edin. Ceramicspeed sitesinden bir link bırakıyorum aşağı. Özellikle kafesi tutan 3 vida söküldükten sonra, rulman dış bileziğindeki damgalama ile belli ediyor kendini.

(link)

image.png

Evet kutu da birebir aynı ibare yer alıyor fakat, replikasında da aynı şekilde. Ayırt etmek biraz güç. Siz de başka yerden almışsınız sonuçta. İsterseniz kontrol edin. Ceramicspeed sitesinden bir link bırakıyorum aşağı. Özellikle kafesi tutan 3 vida söküldükten sonra, rulman dış bileziğindeki damgalama ile belli ediyor kendini.

(link)

302089 dosyayı görüntüle
Eve gittiğimde bakacağım.. Orjinalse satın alırsınız artık Bi zahmet 😃
@theGenius ürüne baktım ve dediğiniz gibi, %100 orijinal değilmiş. Halka arz etmenizden de beni de bilgilendirmenizden de memnun oldum. Fiyatı düşürüyorum. 105 arka aktarıcı bedelinde satıyorum..

SON FİYAT 1000 TL DİR..
ÜRÜN SATILMIŞTIR!!!

Son düzenleme:
Geri