Scudo Sports

Cep telefonunu bisiklete nasıl güvenli olarak monte edebilirim?

Aliexpresden aldigim roswel cantada telefon yeri var seffaf dokunmatigi kullaniyosunuz gayet basari bir urun tavsiye ederim hemde teliniz guvende su camur toza maruz kalmiyo diger tutacaklardan dusme ihtimali yuksek

Scudo
Rafet Bey çantanın linkini gönderirmisiniz, yurtdışından ilk alışverişim olacak, sanal kart kullanırsam riskli olmaz herhalde

Aliexpres uygulamasinda arama motoruna roswhel bicycle yaz geliyo siparis sayisi en cok olani sec yanliz telefonuna gore 3 boy var ona gore secim yap chine post register olmasina dikkat et 10 gun icinde gelir

Sanal kartla alabilirsin ben cok sey aldim ayna isik canta eldiven vs

Gunun fotogtaflarina bisikletmi koydum orda ustunde gorebilirsin urunu

Yanıtlarınız için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: wenom
Renk secmeyide unutma bisikletine gore 3 renk var

• Beğen
Tepkiler: muhyt ve ozguven
Ben telefon tutucu için tam telefonun boyunda kontraplak kesip altına tesisatçıların boru sabitlemek için kullandığı klipsler var onlardan monte ettim gidon boğazına tam oturdu, telefonuda eski bisiklet iç lastiğinden kestiğim halka şeklindeki parçalarla tutturdum.

20151002_162015.jpg şimdi bir fotoğrafını buldum kontraplağın üstünede ince yumuşak starafor yapıştırdım hem telefonu daha sıkı tutuyor hemde titreşimi emiyor.

Arkadaslar ugrasmayin bunlarla alin bu cantadanScreenshot_2016-01-24-15-45-54.png

Icinde kablosuda geliyo kulaklik takabilirsiniz telinize icinden gecis var

(link)

Linkteki ürünü kullanıyorum. Gayet başarılı.

Sahibindende birsürü var. Ben de daha yeni aldım. 1 günde elime geçti. Kadro üstüne takılıyor çanta. 25 tlye aldım. Ücretsiz kargo ve yanında bir de baff gönderdiler. Satıcısı ile facebooktan bile görüştüm gayet ilgili. Yurt dışını beklemektense bunu alayım dedim ve gayet kaliteli. Roswheel değil markası ama kullanılan malzeme güzel. Üst yüzey dokunmatiği algılıyor. Ama gergin olmadığı için bazen ufak tefek algılamadığı oluyor. Direkt link atmayayım. Get ilan sıkıntı olmuyor zaten. Sahibinden ilan numarası: 260421025

(link)
bu kaç para oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: Hami Tabi
Geri