Scudo Sports

Cep telefon operatörünüz hangisi

Cep Tel Operatörünüz Hangisi?

• Toplam katılım
    54
aria yani yeni adı avea haytada degiştirmeyi düşünmem çok memnunum sizlerede tavsiye ederim.

Scudo
turkcell , ama telsimde var (telsimi kimseye tavsiye etmem valla iliğimi kemiğimi kuruttular:D)

niyeki... merak ettimde:rolleyes:

0555-0532-0542-0505-0544-0537 hepsivar arkadaşlar ve hepsi benim adıma bir de deutsche telekom un 0171 li cep no su var almanyadan bir hatıra 4 yıldır saklıyorum özel yeri var ;)

valla ne sen sor ne ben söliyim yaw :D her seyden önce su fatura olayları beni deli ediyor Telsim'i bırakalı epey oldu ama hatırladığım kadarıyla konustugunun dörtte içüçüvergiydi. 55 mılyon fatura gelse konuştuğum sadece 12-13 milyon falandı :D ha bir de telsimin böyle cart diye en ufak geçikmede kesme huyu vardı hattı..Turkcell mesela uyarı atıyor son ödeme tarihi gecse de cart dıye kesmiyordu :D Ayrıca Turkcell'de senın hattın aramaya kapansa da seni arayanlar ulaşabiliyordu ama Telsim'de arayanda sana ulaşamıyor, faturanı ödediğim halde 3 gün sonra falan hattımın açıldığı oluyordu...Daha bir sürü şey işte..Birde Turkcell'e gecerken 10 milyonluk mu ne :D bir telsim faturamı unutmusum vermeyi 4 sene sonra falan beni buldular 500 küsür milyon ödedim :D

Kısacası benim yıldızım Telsim'le barışmadı valla=) En iyisi hazırkart ne kadar param varsa o kadar konuşuyorum ..Öğrenci adama yaramaz başkası :D

Merhaba, Bende Turkcell operator kullaniyorum:rolleyes: .Senin gibi benimde yildizim barismadi Telsim'le:eek: . Fakat, kisa bi donemde olan olayi hatirlatmak isterim; Telsim in ilk sahibi olan Uzan'lar doneminde kusurlu operator damgasi yedi. Fakat; Uzanlarin mallarina devletin el koymasiyla Telsim devletin eline gecti. O donemde itibaren belirgin olmasada telsimin grafigi yukselmeye basladi. Yeterli bi duzeye ulasti mi? Iste bu yine goreceli bi yanit olucak!:D

Pek yildizim barismasmasada, halen bi alternatif!

@enes_vl güzel hortlamış konu dolar 1 tl civarındayken açılan konu veya bir başka değişle vodofone telsimken açılan konu

Maalesef tcell.. 2 aylik sozlesmem kaldi, suresi doldugu gibi vodafone'a gececegim. Sebebi ise operatorumun ensar vakfina sponsor olmasi.

Bu arada seceneklerden biri de telsim imis. Hey gidi cem uzan be, genc parti mitinglerinde az yedirmedi millete dönerleri. Sanirim bizim milleti kandirmanin en kolay yolu döner vaad etmek. Döner oldu mu iş degisir hacilar.
Ehonomi coheyi.

• Beğen
Tepkiler: Homer
@enes_vl Hocam benim sorum burada size açıkçası, bi başlığı nasıl buldunuz :D

Vodafone, 42 lira fatura ödüyorum daha ucuzlusu ve interneti bol olan paket veya operatör varsa söyleyin lütfen...

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Bimcell [emoji3] her yöne 900 dakika 7 GB internet 500 SMS bimcellliler ile 45.000 dakika bedava konuşma ve hepsi 33 TL [emoji3]

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu çok eskiymiş ama olsun :D bende Turkcell kullanıyorum ama mutluyum

Geri