Scudo Sports

Cennete yolculuk !!!

@Mesut Girgiç

hojam ben çok çabuk gaza gelen bir insanım o yüzden fatih abi ne kadar pedal çevrse ben o kadar gaza geliyorum ama dediğim gibi çok yoğun bir programa sahip işletmede çalışıyorum ve zaman bulamıyorum antreman için ama haftasonu gelince inanın uykusuzluk problemi çeken bu insan saaat sabah 7 de ayakta o heyecanla:);)

Scudo
fotolar da gezi de çok güzel paylaşım için teşekkürler

gerçekten büyüleyici manzaralar paylaştığınız için teşekkür ederiz

Bu ne güzel bir şeydir böyle . yaptığınız turda ne yok ki
doğa tabiat dostluk spor - macera - zamanlama- zeka- sanat- hırs- irade- ekip çalışması- say sayabildiğince
herşey mükemmel enbaşta siz mükmemelsiniz ... tebrik ederim .. sanırım bunun devamı gelir ..
not : herhalde gün sonunda bir sevgi yumağı şeklinde ortak bir soyadı bulmaya çalışmışsınızdır tahminim..
sevgi ve saygılarıma yürekten kıskandım sizi

mesut bey merhaba süper bir gezi harika fotoğraflar muhteşem bir gün geçirmişiniz hepinizin ayaklarınıza sağlık bu form iyiki var paylaşım için teşekkürler

kemal tecimen

Mesut bey başta size,bu gezide sizi yanlız bırakmayıp seyrine doyum olmayan güzelliklerin ortaya çıkmasında emekleri olan,Ataruh hocamız ve Fatih kardeşimize kucaklar dolusu teşekkürler.Çekilen fotoğraflara hayran kaldım özellikle göl manzarası önündeki yorgun kayık ve sararmış sazlık bir harika.
http://img214.imageshack.us/img214/3158/13bz0.jpg
Bu güzellikleri bizlere yansıttığınız ve paylaştığınız için hepinizin yüreklerine sağlık.Ataruh hocam'danda fotoğrafları bekliyoruz.Hoşçakalınız...

Bütün gezileriniz gibi buda harika,paylaşım icin teşekkurler,

Bu güzel fotoğrafları bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz...

@ytse_jam

Bu güzel sözlerin karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum. Sanırım en doğrusu şunu demek: kişi kişinin aynasıdır. Bende, bana ait güzel olarak ne görüyorsan; o sensin işte.

@derya.k

Beğenmenize çok sevindim. Zaten fotoğrafçılığı sizler için yapıyorum. Benim acizane asıl branşım bisiklet :)
@ismailağıllı

Teşekkürler ismailcim. Yeni ve daha güzel fotolarda buluşmak dileğiyle. :)

@candede
Güzel yorumunuz için teşekkür eder ve şunu hemen belirtirim. Fotolarımızın hiç birinin SON KULLANICILAR İÇİN TELİF HAKKI YOKTUR. Kendi çektiğiniz fotolar gibi kaydedin, saklayın, izleyin. vs..

selam ve sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: candede
@felis911

Güzel yorumunuz için biz de sizlere teşekkür ederiz. :)

@goxelkurt

Bizden de teşekkürler.

@Hasan Hakan Koç

Hasan bey, öyle güzel anlatmışsınız ki.. Kendi adıma söyliyeyim ki, umarım övgülerinize layığımdır. En azından bundan sonra öyle olmaya çalışırım.
Ancak arkadaşlarım adına dediğiniz tüm güzel şeyleri kabul ediyor ve tasdikliyorum..

Bu samimi ve çok çok güzel yorumunuz için en içten teşekkürlerimle.. :)

@k.tecimen

Kemal Abi, çok çok teşekkürler saygı ve selamlar.
@H.Can DEMİREL

Teşekkürler Sn. Demirel. Ben de Ataruh hocamın güzel fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum. :) @mehmet_svm

Teşekkürler Mehmetcim. :)
@tırt kaptan

Teşekkürler bizden, izlediğin için sağolasın KAPTAN. :cool: :)

Mesut abim ve arkadaşlarını yürekten kutlarım,hızınıza yetişmek ne mümkün;) güzel paylaşım,muhteşem organisazyon,süper fotoğraflar.

Tek kelime ile muhteşemsiniz..;) Konya'ya selamlar...

@H.Can DEMİREL

Bütün fotoğraflar birbirinden güzel ama benim de favorim bu. Kim gördüyse bayıldı bu fotoğrafa...

Arkadaşlar fotoğrafları photobuckete yükledim ancak bu sefer de bu site açılmıyor. Lütfen biraz daha sabredin. Özür dilerim.

Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca. Derler ya,

İşte bu gezi güzel, fotoğraflar yine güzel, bisiklet arkadaşlarım güzel . Onlarda benim arkadaşlarım, güzel..

Ben bu güzeliklere GÜZEL DERİM.. Yaşasın BİSİKLET DOSTLUKLARI ..

@Necati Bilgen

Amaaaaa; ben geziye gezi demem NECATİ ABİ O GEZİDE OLMAYINCA :eek: :eek: :eek: ;)
Ancak desem desem gezinti derim. (yani gezinin küçüğü):) Yaptığım kendi gezim(gezintim) bile olsa.

Mesut bey yine bize dünyada cenneti gösterdi.. Elleri dert görmesin..Tebrikler..

@Burç

Fotoğraflardan da anlaşıldığı üzere, fotoğraf çekerken durduğumuz yerin neredeyse hemen hemen aynı olması gerçekten şaşırtıcı. Demek oluyor ki siz de benim kadar abartılı çok foto çekseniz benim çektiğim her yeri aynen (belki daha güzeli ile) çekecekmişsiniz;)

@gürsel
Ustam, inanın iltifat falan etmiyeceğim ama şunu mutlaka diyeceğim ki, ben dahil etrafımdaki pek çok arkadaşım bisikletçiliği sizlerden öğrendik. Sizler bukonuda üstadsınız. Sağolun varolun.

Geri