Scudo Sports

Cengo arkadaşım kaza geçirmiş :(

@Emrah Özşahin evet görüşüne başvurduğum iki avukat dostum da aynı şeyleri söylediler. Bugün bir avukatla daha görüşeceğim, ya herkesin söylediği gibi lanet olsun boşver diyerek ölmediğimize şükrederek bu işi unutup sineye çekeceğim, veya savcının kararını bekleyip itiraz edeceğim, veya kararını beklemeden bana çarpan adama hemen tazminat davası açacağım.

Daha şimdiden bezdirip, sindirdiler. sistem sizi ve hakkınızı koruyamadığı gibi, siz hakkınızı aramaya kalksanız da türlü zorluk, bürokrasi ve masraf ile elinizi kolunuzu bağlıyor.

Scudo
Tazminati direk acamazsiniz diye biliyorum. Oncelikle kaza olayinin neticeye baglanmasi ve bu olayda kusurlu oldugunun kanitlanmasi gerekiyor. Daha sonra o karari dayanak gostererek tazminat davasi acabilirsiniz diye biliyorum.

benim de çok fazla bilgim yok, bakalım ne yapacağız ne karar vereceğiz hafta içinde belli olur sanırım.

@Cengo Cengo polisin ne dediği hiç önemli değil ( polis kolluk kuvvetidir, hukuk adamı değil )
Sen bir kaza tutanağının bir örneğini al-Hastaneden aldığın raporlar ile bağlı bulunduğun yerdeki savcılığa suç duyurusunda bulun. Savcılıklar suç duyularını ilgisiz kalamazlar ve takibini yapmakla görevlidirler. Avukatlara danışmak çare değil ( olayın parasal boyutu onları tatmin etmez )

Dediğim gibi kesin suç duyurusunda bulun. Senin kazada neler yaşadığını senden başka kimse anlamaz o sebeple işin üzerine git.

Tekrar geçmişler olsun.

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin :(

• Beğen
Tepkiler: Cengo
Allah en başta sağlık afiyet versin de gerisi bi yerden sonra artık Allah'a havale noktasına geliyor. Siz iyileşip sevdiklerinizle birlikte sağ salim hayatınızı ve bisikletinizi sür(dür)meye devam edin inşallah, en güzel ve önemli olan şey bu.

• Beğen
Konuyu yeni gördüm, geçmiş olsun.

• Beğen
Kazların Hepsi Üzücü, En Korunmasız Olan Bizler En Çok Dikkatedilmesi Gerekenleriz.

İnanç veya inançsızlıktan bahsetmiş birkaç arkadaş ama forumun amacı dışında olduğu için o konulara girmeyeceğim lakin şu allaha havale mevzusunu bir kenara bırakıp olup olmadığı (ki bana göre kesin yok) belirsiz öbür dünyada ceza çekmesini ummadan kötülerin cezasını burada kesmeliyiz. Bu ülkede hak aramak müthiş zor kabul ediyorum ama lütfen elinizden geleni ardınıza koymayın, hem kendi adıma hem de benzer olaylarda ölecek olan nice insan adına rica ediyorum. Sizin davanız belki birkaç kişiye caydırıcı etkisi olur ve bu kişiler birkaç kişinin canına kast etmeden önce belki durur düşünürler. Çok geçmiş olsun.

Geri