Scudo Sports

Çengelköy - Ümraniye ve Rasathane

işten az önce çıktım. kendimi yorgun hissetmezsem saat 9 da buluşma noktasında olurum :)

Scudo
önemlidir
ulaştırma bakanlığı çağrı merkezi

0216-4442402

alo deyin dertlerinizi anlatın isteklerinizi sıralayın alo deyin mail atmaktan daha etkilidir evet forumda şu anda toplam 735 kayıtsız ve 399 kayıtlı var

1-trenlerde bisiklet parası vermek istemiyoruz
2- adapazarı treninin yük vagonu geniş olmalı ve tüm seferlerde olmalı

Kudret Abi selamlar,

Haftasonu düzenlenen turunuza rahatsızlığımın sonucu katılımadım
En kısa zaman içerisinde benzer organizasyonların düzenlenmesi tenemni ederim...

@İkram Aşkın

İkram Abi, özelden de mesaj yolladım. Çarşamba bir tur planlıyorduk. Sana çarşamba uymaz mı?

Selamlar
Saat 20:30'da çengelköy-yuşa tepesi'ne gidip döneceğim. Gelmek isteyeyen'e açık davettir;)

arkadaşlar yarınki tur ayrı ama uzun zamandır düzenli binemediğimiz için arayı kapatmamız lazım o yüzden bu akşam tur yapalım diyoruz katılmak isteyen arkadaşlar saat 20:00 da nato yolu itfaiyenin önünde olsunlar tşk ler :)

@Caner AYDIN

Bensiz tur ha :boese157: Hiç haberim olmadı :(

abi turlari forumdan takip edelim ikram abi ve ben yanlız çıktık bu akşam

@Caner AYDIN

O zaman yarınki turu tekrar duyuralım Caner. Kaçta nerde buluşulacak?

size iyi eylenceler gencler ben gelemiyorum aksama onemli bir işim cıktı kusura bakmayın ....
katılmak isteyenler pedal sesi grubunun düzenlediği adalar turuna katılmak için saat 7 de bostancı adalar iskelesinin onunde olsunlar

@tolga.aydogan

Bu akşam arkadaşların işi olduğu için tur iptal gibi görünüyor, ama ben pazartesiden beri bu akşamı ayarlamaya çalışıyordum. Hangi tarafta turluyorsun?

@nejla erçetin

cok iyi olur bende b.beyindeyim yol arkadası bulamıyorum..

Geri