Scudo Sports

Çengelköy - Ümraniye ve Rasathane

normal olsa etmez ama bu aralar ki yağışlar da fark edio kardeş canımızı sokak da bulmadık sokaklarda kaybedelim saolsun sürücüler insanın üzerine üzerine geliyorlar çok destek oluyolar bisiklet severlere...

Scudo
@Caner AYDIN

Katılıyorum aynen. Üstad sizlere ayak uydurabilirsem ne mutlu bana.. zira benim yaş 39. Yine de denemekten zarar gelmez diyorum. Sizin ev nerde Caner kardeş.

abi ev nato yolunda altinköy sitesinde benimde yaş 34 çok farklı değil sıkıntı çekeceğini sanmıyorum ikram abimiz var o da 38 yaşında sorun olmaz yaş ortlamamız düşük değil :D

Merhabalar arkadaşlar,
ben de Rasathane'de oturuyorum ve grubunuza katılmak istiyorum. Nerde ve ne zaman pedallıyoruz?

Herkese selamlar,
İşlerden dolayı 3 haftadır bir organizasyona katılamadım
Biraz paslandım galiba

caner,
cumaartesi akşamı vaya pazar günü için bir tur olayı gerçekleştirelim
ne dersiniz?

Orhan, derya, bayram ismini hatırlayamadığım nato yolu arkadaşlar neredesiniz
hepiniz kayıpsınız.

@İkram Aşkın

İkram Ağbeyyyyy...

Hiç kaybolur muyuz yaaa.. :))) Biz görüşüyoz sürekli. Sen kayıpsın bence. Görüşelim yakın zamanda. Ara çok uzadı..

bu akşam yapalım abi kesinlikle katılıyorum saati belirleyin bisiklete elimi sürmüyorum yarin tam 3 hafta olacak 03 temmuz cumartesi akşamı tur yapıyoruzzzz.....

saat 19:00 da ümraniye de belediyede buluşalım ne diyorsunuz arkadaşlar? ordan sonra güzergahi netleştirip yola çıkarız pedallayalım güzelleşelim benim aklımdaki güzergah ümraniye - göztepe - sahil yolu - maltepe - kartal ve oradan geriye dönüş.....

ee saat kaç yapalım o zaman arkadaşlar çok geçe kalmayalim derim ama siz bilirsiniz benim için sorun yok

@Caner AYDIN

Neyse siz yine de 19:00 deyinde. Belki erken çıkma ihtimalim olur. Olmasa da size keyifli sürüşler.

aksam işim cıktı gencler ben gelemiyorum ozur dilerim

Arkadaşlar,

Caner de geliyor. 3 Temmuz Saat 21:00'da Ümraniye Finansbank Önünden hareket ediyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar olursa bekleriz.

Gelmeyi düşünen olursa evden çıkana kadar msn açık olacak.

msn:yesevi_34@hotmail.com

Geri