Scudo Sports

Çengelköy - Ümraniye ve Rasathane

Scudo
malesef bu hafta katılamıyorum. yarın önemli bir sınavım var. cumartesi günkü sınavdan sonra bir nebze kurtuluyorum ama :) . Pazar günkü Çevre Haftası etkinliğinde görüşmek üzere.

@Orhan Temiz

bu pazar günü işinin koordinasyonunu yapalim da arkadaşlar ona göre kopukluk olmasın grup halinde gidelim karşıya nasıl yapiyoruz şimdi 10 da taksimde olacağiz 8 gibi buluşup yola cıkmamız lazım nerde nasıl yapalım?

@Caner AYDIN

Caner... Ucu yaldızlı davetiyem gelmedi ama neyse bu da idare eder :p Yarın 8'de aynı yerde buluşalım mı ne dersin? İkram Abi'den de haber bekliyoruz.

ikram abi beni aramiş duymadim sonra ben onu aradim o duymadi bakalim ne diyecek....

ben üsküdar'da 6 kişi ile buluşup Beşiktaş'a geçeceğim. Üsküdar'a kadar beraber gidebiliriz(erken geçmeyecekseniz beşiktaş'a da beraber geçebiliriz.bizim arkadaşlar 9 da geçecekler). Buluşma noktasını ümraniye belediye önü yapalım mı yine?

@Orhan Temiz

8 de ümraniye belediyesinin onunde bulusalim arkadaşlar gelen gelir gelmeyen keyfi bilir sağlik olsun boğaz köprüsünden bisikletle geçmek yılların fantezisiydi benim için kacirmamak için her seyi yaparim yagmur da yagsa gececeğim Allahın izni ile....

@ironimperor

gelsen şaşardim zaten....

@Caner AYDIN

şaşacak bu durum gelmiyorum demiyorum, gelemiyorum.

@ironimperor

Hadi yine şanslısın. Boğaz turu iptal diyorlar. Haftaya ertelenmiş yağmur dolayısıyla. Siz sabah yine buluşursunuz belki Caner sabah gelmeyeceğim bilgin olsun.

@ironimperor

çarşambaya kadar böyle havalar perşembe akşam çıkarız artık aslan

arkadaşlar bu akşam tur yapcaz isteyen gelebilir.
burdan yazın haberleşelim

bugun tanıstık sanırım sızlerle :) cıkarken men falan falan verım banada haber verırsenız...

men derken başkanım?.... sanırım msn demek istedin :D ca_ner@hotmail.com isteyen her kes ekleyebilir. nato yolu ümraniye tayfası olarak çok aksi bir durum olmadıkça hafta için salı perşembe akşamı çıkıyoruz katılmak isteyenler beni ekleyebilirler veya sormadan forumdan takip ederek buluşma yerine gelebilirler....

Geri