Scudo Sports

Çengelköy - Ümraniye ve Rasathane

selamlar,
grupta haberleşmeyi nasıl yapıyoruz?
bende o taraflarda pedallıyorum, whatsapp grubu aktif mi?

Scudo
Hala turlayan var mı bizim buralardan ben katlanır bisiklete geçiş yaptım ufak olsa da turuyorum

Bende İstanbul Çekmeköy de oturuyorum müsait oldukça hafta sonları katılabilirim...

selamlar arkadaşlar ben de çekmeköy de ikamet ediyorum,iş yerim ümraniye de işe gelip gidiyorum bisikletimle (bu aralar dolmuş otobüs) :bsmagryr: ..
neyse,ilerde düzenlediğiniz turlara fırsatım olursa katılmak isterim,acemiliğimi yeni yeni atıyor olsam da ayak uydururum sanırım..
sağlıklı günler dilerim...saygılar.

@kumuşi Merhaba çekmeköy deyim acaba çekmeköyün neresindesiniz ?

Ve ayrıca ilk bahar gelsin güzel turlar yaparız inşallah.

merhaba @emre_s çekmeköy hamidiye mahallesindeyim..
inşallah yaparız tabiki şu kış tan bi kurtulsak iyi olcaktı...arada çıkıyorum deli soğuk :)

:):)
aynen @emre_s ben de akşamları çıkıyorum ama yarım saatte artık parmakları hissetmemeye başlayınca dönüyorum mecbur...
yine dün akşam yeni çamurluğu test amaçlı çıktım biraz dolanıp döndüm tekrar.
ama artık havalar ısınıyor inşallah.

Tepeüstüne oturuyorum hafta sonu maç saati haricinde turlarım ama bu aralar hava soğuk sıcaklar gelsin sizlere katılmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: kumuşi
@haldun kabadayı merhaba. Ben Rasathane bölgesindeyim ve yol arkadaşı arıyorum. Haftaiçi akşam düzenli turlayabileceğim bir komşuya ihtiyacım var. Siz tam olarak nerede oturuyorsunuz?

Önümüzdeki haftasonu turlamak isteyen var mı?

SELAMUN ALEYKUM ARKADAŞLAR ÜSKÜDAR YAVUZTÜRK TEYİM CTESİ PAZAR Allah izin verirse bende müsaitim Allaha emanet.

Bende profesyonel degilim bende katilmak istiyorum whatsap grubu kurarsaniz ekleyin 05340814297 ben yavuzturk mahallesindeyim

Üsküdar'da ikamet ediyorum, bayram süresince Sapanca/Şile/Silivri'ye yol arkadaşı aramaktayım.

Bende katılmak istiyorum ümraniyede oturuyorum yol bisikletim var olurmu.

Arkadaşlar 2015 sonraların toplamayı denemiştik ancak hatırlamadığım bir sebepten ötürü yalan olmuştu :) Mesele herkesin müsait olduğu bir zaman dilimini yakalamak.
Akşam saatlerinde özellikle 9-10 gibi çoğu insan müsait oluyor. Ben de yeni aldığım kadro - jant seti ve maşanın montajını yapınca grubu adam akıllı toplamak isterim, şöyle 20 kişi falan turlasak hiç fena olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: offom
Merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım, çocukluktan sonraki yeni aldığım bisikletim mosso cavalier 700 tourney bir, iki hafta oldu alalı ve hafta içi işe gidip gelme amaçlı aldım ancak haftasonu da müsait oldukça ümraniye - bostancı - maltepe arasıda bisiklet sürmek istiyorum. ümraniye civarı oturan arkadaşlar varsa birlikte turlayabiliriz.(içimde kalmasın ama sözüm meclisten dışarı :) "hepinizden nefret ediyorum ama tek başımayken canım sıkılıyo") İlk turu yarın yapmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa katılmak isteyen olursa cevap yazsın.

Not: Yeni olduğum için çok hızlı gitmiyorum 15-30 km arası ve keyif alala sürmek istiyorum. :)

yuh ya ümraniyeden 1 tane pedallıcak biri çıkmadı :eek::kötü:

• Beğen
Tepkiler: alden_5
hocm aynı durumdayız gel gezelim senle bende dahja yeniyim ümraniyede oturuyorum

Geri