Scudo Sports

Cem'siz 8 Yıl Turumuz 2019 yılında Kuzey Kıbrıs'tan başlıyorum.

bisiklethobimiz

Cemsiz 7 Yıl
Tepki
1.526
İsim
Coskun ortacakiroglu
Bisiklet
Bisan
2011 yılında Ewing sarkoma (kemik kanseri) kaybettiğim oğlum için düzenli yapmaya çalıştığım turlarımdan olan 2019 yılındaki programı kısaca yazayım, geçen sene yarım kalan Cem'siz 7 yıl turumu tamamlamak istiyorum, (Kuzey Kıbrıs - Uşak - Muğla ) başlangıç olarak üstümde Cem'siz 8 yıl formamızla önce Kuzey Kıbrıs'tan pedal çevirmeye başlayacağım, aksaklıklar, sakatlıklar olmazsa, bisiklet gitmediğim ilerden olan Uşak ve Muğla'ya gitmeyi düşünüyorum, Allah utandırmasın. 13.05.2019IMG_20190513_203601~2.jpg

Scudo
Yolunuz açık olsun, Tanrı tekerinize taş değdirmesin.

Yolunuz açık olsun. Geçen sene turunuz sağlık sebebiyle yarım kalınca en az kendim yarıda kalmışım gibi hissetmiştim. Sağlığınıza tekrar kavuştuğunuza sevindim, kazasız belasız, sağlıklı bir tur geçirmeniz dileğiyle.

Yolunuz açık olsun. Allah oğlunuzla sizi cennetinde kavuştursun.

• Beğen
Tepkiler: bisiklethobimiz
Bısıklet yaşatmaktır.. yaşamaktır.... sağlıcakla kalın. Pedalınıza kuvvet!

• Beğen
Yolunuz açık , Allah yardımcınız olsun

• Beğen
@CmlCLK
@sekizce
@Mert E.
@Santaruins
@fztserhat
@mehmetbulak
@emr-e
@adeko
çok teşekkür ederim arkadaşlar, amacımı daha öncede yazmıştım, oğlumun anısını yaşatmak için Bisikletle Türkiye turu yaparak yazılar ve resimlerle anısını ileriki yıllara götürmekti, ( 2013 yılında Acıpayam'dan - Çanakkale'ye bisiklet turumu yaparken kendime gücüm pedal çevirmeye yettiği müddetçe bisiklet turlarını yapacağıma söz vermiştim.) yıl 2019 sözüm söz.IMG_20190515_125334~2.jpg

Son düzenleme:
Cem'siz 8 Yıl Turumuza 2019 Kuzey Kıbrıs'tan başladım. Şu an turuma Adana ya doğru devam ediyorum.
Tur boyunca yazılarıma devam edeceğim. Duyurudan ziyade sehirlerarasi tur sayfasına yazacağım teşekkürler.
1974 Barış harekatında rumlardan ele geçen araclar.20190522_105217.jpg

Son düzenleme:
Merhabalar adanada yaşıyorum.. Herhangi bir sıkıntınız olursa adana içi boyunca yardımcı olabilirim.. Selamlar iyi pedallamalar

Geri