Scudo Sports

Cem'siz 7 yıl turumuz 2018 yılı 83 gün 4.500 km

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı muhteşem bir tur olmuş.

• Beğen
Tepkiler: bisiklethobimiz
Scudo
@bisiklethobimiz koca yüreğinizle her babayiğidin harcı değil diyesim gelen hele hele bu yaşta ve evladınızın hatırası ile çıktığınız yolda imrenerek sizi takip eden biri olarak önünüzde saygı ile ile eğiliyor ellerinizden öpüyorum.. Rahatsızlık için acil şifalar, evladınız içinde Allah'tan rahmet diliyorum .

• Beğen
geçmiş olsun, bir an önce iyileşip tekrar yollarda görmek istiyoruz sizi.

• Beğen
@mehmetsunu çok sağolun, önce ameliyat sonrası ayağa kalkmalıyım, sonrası Doktorumuz söyleyecek. Çok teşekkürler.

@bilalfidanboy çok sağolun, anısını ölümsüzleştirmek hedefimdi, çok teşekkürler.

Cemsiz 7 Yıl Turumuzda
33. Gün Sonu Toplam 1.648 km. yi
128 saat 08 dakika kat ederken,
13.358 metre yükseklik tırmanmışım,
36.946 kalori harcamışım.
33 günün ortalaması 50 km. IMG_20180914_131417_800.jpg
26 günü pedal çevirme ortalama 63 km.

Son 50 (elli) günde yaşadıklarımdan. Yarım kalan tur, ağrı, acı, çaresizlik, yatar hastalık, ve IMG_20180910_101223.jpg Ameliyatımızın üstünden 1 ay geçti, doktorumuz kontrolde iyisin dedi, güzel haber.

Diyecek tek kelime bile bulamadım. Ellerinizden öpüyorum.

• Beğen
Coşkun abi turuna diyecek laf yok, ayaklarına sağlık
sağlığına duacıyız, Allah acil şifalar versin tez zamanda sağlığına kavuşup yeniden yolda görüşmek üzere

• Beğen
Geçmiş olsun. ALLAH şifalar versin. inşallah en kısa sürede yine pedalınza basar gezmek nasip olur.

• Beğen
Ameliyattan sonra bugün 57. gün yürüyüşler yapıyorum, doktor 45 gün derken yılbaşına kadar bisiklet yok, bisikletli 2018 yılı bitti, 2019 yılı ne getirir o günler bakacağız, yanımızda olan, destekleyen herkese teşekkürler, iyiki varsın

@Fallen_soul çok sağolun.

Geçmiş olsun.

Geri