Aşağıda özellikle vurguladığım çelik kadro seri içerisinde sadece 2 modelde bulunuyor. Aslında fuji'nin resmi sitesinde jari-jari steel diye ikiye ayrılan bir seri olsa da fuji'nin resmi sitesi de dahil olmak üzere birçok sitede tek model isimlerinde 'steel' yazısına hiç rastlamadım.
Birden fazla modele ev sahipliği yapan fuji'nin raji serisinde gözüme çarpan ilginç detaylar;
-700X42-27,5X2.00 gibi oldukça geniş lastikler takmamızı sağlayabilen bir 'çelik' kadro.
-Arka ve ön bagaj bağlantı noktaları.
-Ön maşadaki sağlı ve sollu olmak üzere 2'şer tane suluk ve bagaj bağlantılarını yapabileceğimiz vida yuvaları.
-Maşa hariç kadroda toplam 4 tane yani maşadaki vida yuvaları ile birlikte toplamda 6 tane suluk bağlantı aparatı takabileceğimiz vida delikleri.
-Disk frenler.
-Seride genel olarak 30-46 aynakol kullanılmış.
Kişisel görüşüm bu bisiklet serisi tam bir tur bisikleti olarak tasarlanmış. Dilerseniz serinin bisikletlerinden bir tanesini incelemeye başlayalım hemen;
(link)
(link)
Birden fazla modelin kağıt üzerindeki özelliklerini bugün tek tek konuya eklemeyi düşünüyorum arkadaşlar.
Fotoğraf yükleyemiyorum maalesef, bu iki fotoğrafı konunun altına ekleme yapabilecek arkadaşlar gerçekten çok büyük sevap işlerler.
(link)
(link)
Yönetici arkadaşlardan isteğim konuyu bisikletin tür olarak içinde olduğu gerçek kategorisine taşımaları lütfen.