Scudo Sports

Çelik Kadro MTB Kullanıcıları

@halil halil jant setini yeni aldım. Çarşamba günü hazır parçalamışken kadroyu da tartalım dedik. Bisikletçim sağolsun. İnsanı çok rahat ettiriyor. O zaman tarttım. Ağırlığı bu kadar beklemiyordum. 2,5 kg. gelir zannettik lakin 3.65 kg. geldi. Bildiğiniz hi-ten çelik herhalde. bagaj ve çamurluk deliklerinin olması, düz siyah rengi, maşanın o kıvrımlığı benim hoşuma gidiyor. Uzaktan bakınca çok albenili duruyor. Onunla daha çok gezeceğim. Birçok parça eski bisikletimden artanlar. Jant setini de 175 liraya buldum. Kaçırsam üzülürdüm. Aldım taktım. Belki birçok kişi diyebilir. Bu kadroya değmez diye ama ağırlığının dışında herşeyi güzel ve yeterli.

Scudo
Hocam bununda agirlgi harikaymis masallah
Bu kadro da 2.150 gibiydi
218123 dosyayı görüntüle
file.php

Maşallah yakıyor : D
images

2495$ mış kadro. doların enflasyonu da yüzde 3 desek, çok yapar : D Altının gramı 15 dolarmış o sıralar. 200 gram altın yapıyor. 50binlira
201bb5b81f5624059da103cf9a2b219e.jpg

link:
(link)
@halil halil jant setini yeni aldım. Çarşamba günü hazır parçalamışken kadroyu da tartalım dedik. Bisikletçim sağolsun. İnsanı çok rahat ettiriyor. O zaman tarttım. Ağırlığı bu kadar beklemiyordum. 2,5 kg. gelir zannettik lakin 3.65 kg. geldi. Bildiğiniz hi-ten çelik herhalde. bagaj ve çamurluk deliklerinin olması, düz siyah rengi, maşanın o kıvrımlığı benim hoşuma gidiyor. Uzaktan bakınca çok albenili duruyor. Onunla daha çok gezeceğim. Birçok parça eski bisikletimden artanlar. Jant setini de 175 liraya buldum. Kaçırsam üzülürdüm. Aldım taktım. Belki birçok kişi diyebilir. Bu kadroya değmez diye ama ağırlığının dışında herşeyi güzel ve yeterli.
Çok güzel olmuş, ben beğendim. Güle güle kullanın.
32594973110_b56bc95cc3_h.jpg

file.php

Bu linktekilerin çoğu kona bağımlısı
(link)

Son düzenleme:
file.php

Maşallah yakıyor : D
images

2495$ mış kadro. doların enflasyonu da yüzde 3 desek, çok yapar : D Altının gramı 15 dolarmış o sıralar. 200 gram altın yapıyor. 50binlira
201bb5b81f5624059da103cf9a2b219e.jpg

link:
(link)

Çok güzel olmuş, ben beğendim. Güle güle kullanın.
32594973110_b56bc95cc3_h.jpg

file.php

Bu linktekilerin çoğu kona bağımlısı
(link)
Kona cok basarili tasarimlar yapan bi firma hocam . Ilerde kismet olursa bi Kona Sutra ltd toplamak istyorum
5a14f6f879954601660a042a1a1fa65b.jpg

Bu konu PlayStation a laf atan xboy lara benzer 😂👍

Peugeot m15 26 jant 460 çelik kadro bisikletin ağırlığını nedir acaba? Birde bu bisiklete alternatif bisiklet neler var acaba?

Peugeot m15 26 jant 460 çelik kadro bisikletin ağırlığını nedir acaba? Birde bu bisiklete alternatif bisiklet neler var acaba?
Peugeot sitesinde yazmıyor. Buna alternatif çok herhangi bir bisiklet satış sitesinde düşükten fiyattan sırala denk gelirsin

• Beğen
Tepkiler: EKREM_78
@MAERKEK tabiki dediğiniz gibi aradım, pek birşey bulamadım. Çelik kadro isteme sebebim; ucuz olması, 90 lardaki o mtb kullanma hissini yakalamak. Çok çok ağırsa hiç girmem bu topa zaten.

@MAERKEK tabiki dediğiniz gibi aradım, pek birşey bulamadım. Çelik kadro isteme sebebim; ucuz olması, 90 lardaki o mtb kullanma hissini yakalamak. Çok çok ağırsa hiç girmem bu topa zaten.
Ağırlığı takma. Çelik kadro aliminyum jantla 14-15 kg civarında olmalı. MTB alırsan dişli oranları sağolsun sıkıntı çekmezsin.

Kadro yapısı ince ise tabiki . Kadro yspısı kalınsa 18-20 kg olabiliyor.

Mtb 'mi hiç ölçmeye fırsatım olmadu ama tahminim 12 üstü 14 falan tek elle rahat taşıyorum .

• Beğen
Tepkiler: EKREM_78
@n.goker22 Ne yazık ki epey bekleyeceksiniz gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: n.goker22
@denizt iyimser olmaya çalışıyorum. İnşallah yaza kadar her şey düzelir.

abilerim merhaba bendede bunun gibi eski tip vidalı maşa sistem var ben buna normal dişsiz takmak istesem direk takabilirmiyim

Gidon dikmesi diye satılan bir aparat ile takılabiliyor. @KAAN BYBİSİKLETÇİ

Sanırım soruyu yanlış anlamışım. Ne yazık ki maşa konusunda alternatifiniz yok. Eski sistemde maşa borusu 25.4 mm. Yeni sistem daha kalın.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Ben de bunu toprak yol bisikletine dönüştürücem inşaallah

WhatsApp Image 2020-12-31 at 17.28.23.jpeg

@MakRo Kadro eğer büyük gelseydi bi ihtimal size yollayabilirdim. Bu gün sürme fırsatım oldu sorun yaşamadım.

Gidon, gidon boğazı ve sele borusu gümüş renkle güncellendi.
Hafif Maxxis dış lastiklerin yerine patlak koruması yüksek Michelinlere geçildi mecburiyetten. Kuzey ege patikaları maalesef diken toplarıyla dolu.

Kadro, bir dönem Aslı bisikletin getirdiği ritchey droplu bir cromoly hardtail mtb kadrosu.
Bagaj deliği filan yok, aslında açılar sebebiyle maşa süspansiyonlu olmalı ama ben bu sabit maşayla memnunum.

IMG_9651.jpg

Screenshot_20220427-081010.png
Geçen seneden şimdi akıl ettim. Konuyu dirilteyim

Geri