Scudo Sports

Çelik Bisikletliler Kulübü

@Murat Cömez Haklısın abi orjinalliği bozmaya gerek yok eline sağlık tüm işlerinde emeğini fark ettiriyorsun

Scudo
Ooo bu başlığı ilk defa görüyorum. Çelik yol ve çelik mtb kullanıcılarının toplandığı bir başlık.

Çeliğin tadı bir başkadır.

Daha çok aliminyum gibi duruyor. Bisikletin ismi mi Çelik ? Sorusu aklıma gelmedi değil .
Hayır tamamen çelik :)

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
@BerkEvren bisikletler kayalara mı dayalı yoksa görünmez ayaklıklar mı var yada photoshopla mı yerleştirilmiş kestiremedim :koptum:
şaka bir yana hepsi birbirinden yakışıklı görünüyor

• Hahaha
Tepkiler: BerkEvren
@BerkEvren bisikletler kayalara mı dayalı yoksa görünmez ayaklıklar mı var yada photoshopla mı yerleştirilmiş kestiremedim :koptum:
şaka bir yana hepsi birbirinden yakışıklı görünüyor
Çok teşekkürler :harika:
Beyaz ve kırmızı o aradaki demir ile birbirini dengede tutuyor, çokonat turuncusu olan pedaldan kayaya dayalı :)

Olmo Competition Team 85. Kadro yeni ve hiç kullanılmadı, orjinal paketinden ben çıkardım ve topladım.
Yani anlayacağınız 36. senesinde yeni olarak girecek.

247234 dosyayı görüntüle
Sıfır kadronun üst borusunda eğiklik mi var dedim, yaklaştırınca arkasındaki şemanın üst kısmına denk gelmiş ve eğik görünmüş olduğunu fark ettim. 😂 İyi günlerde saklayın. 😁

Tabii ki atarım. Neden inanmadınız anlamadım :)
Ben inanmadim dedimmi, dedimse nerede demisim göstere bilirmisiniz? Ben sadece alu gibi görüntüsü olan bir bisikletin gercekten celik oldugunu görmek istedim. 10 saniyelik bir video cekin miknatisi göstererk kadroya tuturun yeter.

Ben inanmadim dedimmi, dedimse nerede demisim göstere bilirmisiniz? Ben sadece alu gibi görüntüsü olan bir bisikletin gercekten celik oldugunu görmek istedim. 10 saniyelik bir video cekin miknatisi göstererk kadroya tuturun yeter.
Bende inanamadım pek

Bisan Merkür şehir bisikletimle bende kulübe katılayım. Buradakiler kadar albenili olmasa da benimki de bir klasik çelik. Tahmini 94-95 yıllarında alınmıştı. Kadro+Maşa+Sele borusu+Gidon boğazı+Arka bagaj orijinal haliyle duruyor. Geriye kalan bir çok parçasını zamanla değiştirdim.

IMG_20201107_151112.jpg

Bisan Merkür şehir bisikletimle bende kulübe katılayım. Buradakiler kadar albenili olmasa da benimki de bir klasik çelik. Tahmini 94-95 yıllarında alınmıştı. Kadro+Maşa+Sele borusu+Gidon boğazı+Arka bagaj orijinal haliyle duruyor. Geriye kalan bir çok parçasını zamanla değiştirdim.

248322 dosyayı görüntüle
Super duruyor moruk. Yeni gibi.

• Beğen
Tepkiler: bayihtiyar
Geri