Scudo Sports

Celal Bayar Üniversitesi

selamlar..bende muradiyeden makineciyimm.. biz muradiye çapında grup kurmayı düşünüyoruz,ve bunun epeydir çabalıoruz.. muradiye kampüsünden ilgilenen varsa görüşelim..

• Beğen
Tepkiler: Tugkan emir
Scudo
buarad selamlar özkan;) işallah oluşucak grubumuz..o olmasa da ern yakın zamnda bütçeyi denkleştirip bnde muradiye yollarında olacagım sizlerle..;)

• Beğen
arkadaşlar bu hafta sonu müsait seniz buluşup turgutlu veya herhangi bir yere tur yapalım nasıl olur

CBÜ den ve özellikle Muradiye'den bu kadar bisikletçiyi burada görmek sevindirici.Ben 4-5 sene önce Cbü de bir bisiklet klübü kurmaya niyetlenmiştim fakat bisikletle ilgilenen pek kimse olmadığı için,gruba da ilgi olmayacağını düşünerek vazgeçmiştim.
Bir an önce organize olup beraber pedallamaya başlayın bence.

Ben Turgutlu'luyum.Turgutlu'ya beklerim.Güzel rotalar var.Ama bu hafta sonu okul takımıyla Nevşehir'e gidiyoruz.İnşallah daha sonraki haftalarda bir organizasyon olurda tanışırız.Bu arada Spil'e de tur düzenlenebilir..

• Beğen
@kocak04
ayıp ettin kardeşim millet anlata nalata bitirmedi nşallah oraya gelmeyi düşünüyoruz......

ya ben izmirdeyim manisa seyahate atıp gelirim olmassa bisikleti :D.hafta sonuna denk gelirse eğer bir program yapılcaksa yani iyi olur heralde birçok kişi musaittir hafta sonu :).

• Beğen
arkadaşlar herhangi bir etkinlik yok mu acaba ?? olursa lütfen bilgilendirelelim.

merhabalar ben cbü lü değilim ama mezun oldum :) kardeşim bu manisa ne kadar dandik bir memleket yav hiç bi etkinlik yok bisiklet aldım gezcek adam yok isterseniz benide alabilirsiniz gruba çok memnun olurum

• Beğen
@grknmustangt

kardeşim bende yeni alıcam bisiklet beraber gezeriz inşallah.senin bisiklet sedona sanırım modeli ne bende 741 almayı düşünüyorum bikaç hafta içinde.

• Beğen
sedona borla inşallah gezeriz şöyle turlar falan ama bende pek donanım yok sadece bisiklet gezmeye çıkalım alırız bişeyler

bende yeni heves saldım zaten donanım bendede yok zamanla halledilir ben bi bisikleti alayımda,bikaç ay önce migrosun orada gördüm farklı bi bisiklet o zamanlar bi bilgim yoktu tabi bisikletler hakkında bende benim emektarla dolaşıyodum,herhalde sensindir o.memnun musun bisikletinden sorun çıkardı mı hiç?

• Beğen
bisikletten memnunun bi sorun arka attırıcıda vardı onuda aldım cıvatayı bir o yana bir bu yana sıktım düzelttim :)

• Beğen
hadi arkadaşlar mailimide verdim tanışalım manisa olarak kendimizi gösterelim artık fazlamı iddaalı olu acaba :)

Geri