Scudo Sports

Çekmeköy

Scudo
Merhaba,

Alemdağ civarında bisiklete binen arkadaşlar ile tanışmak istiyorum. Hafta sonları orman içinde ya da Polonezköy'e doğru Alemdağ - Reşadiye - Cumhuriyet Köyü veya bildiğiniz başka rotalar varsa onlar da olabilir.

Burak Kaya

• Beğen
Tepkiler: karaburga
birkaç kişi daha var forumda konuyu dile getiren biraraya gelirsek iyi organizasyon çıkar diye düşünüyorum .Polonez e gittik kadıköyden gelen arkadaşlarla harika zaman geçirmiştik antremansız olduğum için zorlanmıştım ama aldığım haz yorgunluğumu unutturdu :)) toplanalım bakalım

• Beğen
Tepkiler: Kabare
şu poloneze bi SBG ekibi olarak biz gidemedik ya:=) havaların müsade etmesini bekliyoruz. kısa bir süre sonra bizde polonez turu yapmayı düşünüyoruz.
İyi sporlar.

@Eren AYDIN

selam eren poloneze gideceğiniz zaman kesin haberim olsun büyük bi sorun olmazsa gelirim burnumda tütüyor polonez..

• Beğen
bu cumartesi hava iyi olursa sirkeciye gidicez. Eğer otobanı kullanmazsak eski şile yolu ile gidebiliriz. Gelmek isterseniz detaylı olarak konuşuruz. polonez içinde önceden karar veremiyoruz havalardan dolayı. belli olduğunda tabiki haber veririz. Umarım sen polonez yollarını biliyosundur:)

Arkadaşlar orman içinden Polonez gezisi olursa Alemdağ'dan katılmaktan mutluluk duyarız. Duruma göre iki yada üç kişi olarak katılabiliriz.

@G.Cem

cem abi nerelerdesin uzun zaman oldu sesin soluğun çıkmadı senden haber bekliyodum gezi düzenlersin diye pazar gününe bi organizasyon yapsana abi gidelim gene polonezeeee

• Beğen
@Eren AYDIN

selam eren cumartesi işim var katılamam. Ama havalar iyi gibi yakında birlikte pedallarız. G.Cem abiyle poloneze gitmiştik yolları biliyor organize olabilirsek oraya gidelim çoooook eğlenceli oluyoor

• Beğen
@karaburga

Merhabalar. Gerçekten dediğin gibi oldu uzun süredir ayrı kaldık bizim dağlardan. Bu pazar pek benim için mümkün değil fakat önümüzdeki pazar(14 Mart) için belki birşeyler ayarlayabilirim. Buradan haberleşiriz. Görüşmek üzere..

tamam cem abi görüşürüz telefonumu vereyim her ihtimale karşı 0532.559.05.03

• Beğen
Tepkiler: Kabare ve G.Cem
14 Mart bana da uygun. Önümüzdeki hafta için gezi detaylarını oluşturabilirsek, belki başka katılımcılar da gelir. Ben daha yeni taşındım bu tarafa. Cem eğer sen planlayabilirsen, biz sana uyalım.

burak

• Beğen
@Çalakalem

Tamam o zaman şimdilik 14 mart diyelim. Bizim normalde çıkışımız Alemdağ'dan oluyor fakat bu gezi için bir ortak nokta belirleyebiliriz. Sizin için uygun katılım noktası neresi olabilir?

Benim evim Alemdağ merkezden Reşadiye'ye giderken Total benzin istasyonuna çok yakın bir yerde. Ancak kararlaştıracağımız buluşma yerine kolaylıkla gelebilirim.

Burak Kaya

@Çalakalem

Bizde orada oturuyoruz. Elysium Garden sitesindeyiz. Ya siz?

@G.Cem
Casa Fiore sitesi, yanılmıyorsam karşı karşıyayız.

Ben buluşma için daha uzun mesafeleri göze almıştım...

@Çalakalem

Gerçekten öyle karşı karşıya çıktık. Çok güzel, hoşgeldiniz diyelim o zaman. Umarım sizde bizim gibi çok memnun kalırsınız buralardan:)
Karaburga arkadaşım sanırım bu sefer Taşdelen Carrefour yerine bu tarafta buluşma olacak gibi görünüyor. Önümüzdeki hafta içinde yer ve saati kesinleştiririz. Görüşmek üzere..

• Beğen
cem abi selam;gezi olsunda buluşma noktasının önemi yok bisiklete binmeyi ve ormanı özledim..

• Beğen
Tepkiler: G.Cem
@Kudret Kurtcebe
KUDRET ABİ CEM ABİYİDE BULMUŞUUZZ ORMAN BİZE BİZ ORMANA HASRETİİİİZ KİM TUTAAAAR BİZİ :)

• Beğen
Tepkiler: G.Cem
Geri