Scudo Sports

Ceket önerisi

@Hüseyinsuna Ben yanlıs yazmısım windstopper sogugu durduran windproof ruzgar waterproof yagmur sanırım dogrusu bu :) Sonucta marka ve kalitesine göre hepsinin ozelligini tasıyan bısıler vardir yada biri suyu durudurken aynı zamanda yagmuruda kısmen durduruyordur. oyle bısıler ıste :)

(link)

Bunda combo yapmıslar sanırım hepsı var :D

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
Scudo
Konuyu hortlatayım arkadaşlar. Artık sonbahar geliyor bir yağmurluk ve/ve ya rüzgarlık yada her ikini kapsayan bir ürün almak istiyorum. Şu iki ürüne bakıyorum şimdilik.
(link) anladığım kadarıyla bu ürün hem yağmur hem de su geçirmez alttaki decathlon ürünü sadece su geçirmez

(link)

Başka öneri varsa onu da alabilirim.

Bisiklet işinde beni en çok yanıltan konu kışlık baharlik ceket oldu.
Meğer bu konu çok bulanıkmış. Kesinlikle incelemeden gözle görülmeden almamak lazimmis.
İncelerken ceketin ön kısmının rüzgarı kesen cins kumaş olması ancak arka kısmı kol altları vs gibi yerlerin nefes alan kumaştan yapılmış olmasına dikkat etmek lazimmis.

Çok yavaş gidilmeyecekse kesinlikle ince bir ceket almak lazım. İçi Polarli dışı tamamen rüzgarı kesen bir ceket sizi ilk yokuşta pişirir. inişe geçtiğinizde ise dondurur.

Bu ceket işi çok sakat. Aman dikkat diyorum. . Yorumları okuyup almayın. düşündüğünden çok daha ince çıkın. İlk beş dakika usumeniz sonradan isinmaniz lazim.

Belki de en önemlisi çok kaliteli fileli bir içlik alın. Ceket ince gelirse fileli yazlık icligin üstüne kışlık içlik giyilebilir. İlk günler yanınızda yedek içlik taşıyın. Çok terlerseniz içlik sırılsıklam olur ve hasta olursunuz.

Ben bunu kullanıyorum, 18 Haziran 2016da Bayrampaşa Decathlon mağazasından almıştım 54.99TL. Şimdi fiyatı düşmüş 39.99TL Renkleri resimden görülenden çok daha parlak. Resim biraz soluk duruyor.ekiden.png
(link)

• Beğen
Tepkiler: elric1982
Var, tatildeyim dönünce ayrıntılı yazmaya çalışacağım.

@honeybadger Merhabalar.Ben nike tan almıştım rüzgarlığı 190 TL gibi bir fiyata almıştım..İnce hafif bir ürün ama rüzgarı tamamen kesiyor.Bir beden büyük aldım içine ince bir sweatshirt giyiyorum rüzgarlık içerideki havayı koruduğu için gayet sıcak tutuyor.Terleyince yedek sweatshirt le değiştirirsiniz.

Tavsiyem nike veya adidas tan bir rüzgarlık alın ,dechatlondan da 20 liraya satılan bir yağmurluk alın.Bu yağmurluklar su geçirmezlik seviyelerine göre sıralanmış ama benim bahsettiğim 20 30 tl lik dechatlon yağmurluğu sizi 30 dk yoğun yağmurda korur.Sonra su geçirmeye başlıyor.Belki 100 tl liklerde bir yerden sonra geçiriyordur bilemiyorum.

Ayrıca yağmurluklar muşamba gibi oluyor çok para vermeyin derim her zaman kullanılmıyor çünkü.Rüzgarlık alırsanız dışada koşarken ,bakkala giderken bile giyebilirsiniz.

benim kullandığım yağmurluk (link)

yine benim kullandığım rüzgarlığa benzer olan rüzgarlık (link)

Ama maceram bu ceketle bitti.
Ucuz ala ala boşa masraf oldu. Keşke baştan bunu alsaymisim.

(link)

Yine castelli gabba 2 veya diğer önü windproof arkası nefes alır ince hafif ceketler düşünülebilir.

Ben alırken en ucuzu ve bedeni uygun olan bu vardı.

• Beğen
Tepkiler: honeybadger
Merhaba @ElcaSeJawS bisiklet ceketi olarak hangi ürünü aldın?
Aşağıdaki ürünü aldın mı aldıysan, yorum alabilir miyiz?

%70 indirim yapılmış görünüyor, bana cazip geldi.
(link)

@avare_gezgin Ben bu urunu kıs aylarında kullanıyorum ve gayet memnunum esneyen bır kuması var ona gorede beden secımını yapabılırsın. bende 180 tl felan almıstım.

• Beğen
Tepkiler: avare_gezgin
@Türko emin değilim , fakat bana göre sadece bisiklet için değil, hiçbir sportif faaliyet için uygun değil

İnceleme - Arsuxeo mont

Exuma softshel ler i bir dönem Decathlon içinde üretmişti o zaman indirimde olduğu için bir kırmızı bir mavi almıştım. Molasız sürüp eve gelecekseniz kollarınızdan ter damlıyor zemine o derece ter atma özelliği olmayan bir urun ama durmadiginiz sürece üşümüyorsunuz. Paylastigim linkteki ürün bence çok güzel.

Ben bu siteden aldım bir sıkıntı olmadı.

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Geri