Scudo Sports

Cehennem Sıcağında Çılgın Türkler!

ne güzel yapmışsınız alıp başınızı gitmekle. istanbulda tur yapıldı mı bilmiyorum ama genel olarak tüm şehirce sıcağa teslim olduk.

elinize, gönlünüze, pedalınıza sağlık.

Scudo
Okuyan, yorum yapan, aman yine mi bu kız diyip sayfayı kapatan herkese teşekkürler...

Bol pedallı günler dilerim efeeeem...

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
@sgtalper
hasancım valla okul bıttı geldım son katıldıgım gezıde sen yoktun o yuzden oldu kusura bakma yakında 50 kılo almıs kırmızı gul le gelecegım yanınıza ohhh bee dunya varmıs mangallar yanıyo ole cevız cezerye yok ( Mesut abı duymasın ) kendıne ıyı bak ekıbe selamlar

@Ender Alıcıoğlu

abı sagol valla bı sen dedın yakısmıs dıye cekemıyo bunlar benı moral oldu ılknur ablama cok selam kendınıze ıyı bakın

ozaman ben de diyim sercaan:)ccidden çok yakışmış:)yaşın ortaya çıkmış resmen:):D :D

Bu gezilerin en güzel yeri yeme kısmı. Mis gibi tavukları götürmüşsünüz walla

İşte gezi budur diyorum.Çok süper gezi yapmışsınız,tebrikler.;)
İzmir'de böyle bir gezi yapmanın zamanı geldi galiba.Ender abi seni bekliyorum.

Merhabalar!Ekip süper,eğlence müthiş,sıcak dorukta,yol etkileyici.Gerçekten sizlerle olmak süperdir.Ancak hem evli,hem de bir çocuğu olan,hem de kondisyonsuz olan biri için şu anda oldukça uzak bir tur.Kevser arkadaşımız sayesinde bu eksikliğimizi gideriyoruz.Paylaşımlar için çok teşekkürler.Gülen yüzünüz hiç solmasın.Saygılarımla.

@fletcher

abı sagol valla tesekkur ederım burda ıyıce cocuk olmussun dıye dalga gecıyorlar yasın ortaya cıkmıs daha guzel bır soz :D

Çok keyifli ve güzel bir gezi olmuş.
Ekipte tanıdığım ve tanımadığım herkese kucak dolusu selam ve sevgiler.

Serci yeni tarzın güzel olmuş. Böylece belki rüzgar sürtünme katsayın azalınca rampalarda daha hızlı gidebilirsin.. :)

Kevser hocam, acıma... İyi yetiştir Serci'yi.. Sen hocasın daha iyi bilirsin eğitim, öğretim işlerini... :) Eti senin kemiği de senin.. Bisikleti bizim olsun.. :)

Gezi güzel, Bisiklete binmek güzel, neş'e güzel,

Kevser kardeşle olmak daha da güzeeeel.

Dahası varmı? BİSİKLET arkadaşlıkları GÜZEL.. Bu güzellikleri yaşamaya devam.. Bisiklet'ten inmeyenlere S e v g i l e r..

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Ne güzel bir piknik yapmışsınız. Resimleride paylaştığınız için çok sağolun İstanbul'dan Kurtboğazı barajını'da görmüş olduk. Kendi adıma Tekrar tekrar teşekkür ederim.

çok güzel bi gezi olmuş her zamanki gibi, tabi fotolar ve anlatışın da pek keyifli olmuş okumak için ;)

ya biraz da kızıyorum bilion mu böyle gezilere şimdilerde; kendim yapamıyorum yaa, eylül ortasına kadar bisikletimden uzağım, nerede bi bisikletli görsem içimde bir burukluk hissediyorum :River-102

sıcak mıcak; önemli olan bisiklet sürmek; gerçi sonunda ki amele yanıklarına da katlanmak gerekiyor ama o da keyfin hatırası olsun işte üzerinizde :p

türkiyedeki tüm bisiklet severlere ii geziler, eğlenceli sürüşler

Kevser merhaba,

Gezinize güzel güzel bakarken sanırım bu sıcakta mangal yapmamışlar galiba derken oda ne soslanmış tavuk etleri ve mangal:eek: Walla kevser pes doğrusu yanlız mangalda etleri pişiren arkadaşımın yüzünden düşen bin parça.Sanki birileri tarafından mecbur kılınıp tehdit edilmiş bir hali vardı:)

Şaka bi yana ama sıcağa rağmen harika bir gezi yapmışsınız ellerinize sağlık Geziye katılan tüm arkadaşlarıma selamlar.Paylaşım için kevs ayrıca teşekkürler...

bakıyorum da yine döktürmüşsünüz valla :) bu ne yaa. Herşey var valla. Performans, sıcak, karpuz, orman, su, baraj ve tabii ki mangal :) tebrik ediyorum harika bir gezi olmuş.

@H.Can DEMİREL
mangalcı benim ağabey.ben normal turlardada tarif ettiğiniz gibiyim.bu benim karakteristik özelliğim.yoksa herşey yolunda yani görünüşe aldanmayasınız

Geri