Scudo Sports

Cazip İndirim Kampanyaları

@mutlu07 kardeşim tşk ederim ilk senin kaska baktım forumda ama s beden demişsin o yuzden sıkıntı 56-57 lazım bana hadi m olsaydı içindeki korumalığı çıkarıp kullanırdım ama olmuyor malesef sen birde sahibinden.com'da ilan ver daha hızlı satarsın fiyatıda güncelle bence :)

Scudo
40 dolara almıştım ön arka çamurluk :D baya uygun ve zefal markasını öneririm çok ürününü kullanıyorum

@hlksnrr eywallah hocam almayayım sağol kalite deyince aklına sedona geliyorsa tavsiyelerin için tşkler ben daha çok met limar kali specialized vs arıyorum düşdüğümde pekmezim akmasın diye :D

2 tane lastik aldım hemen :) Bianchi katlanırımın üzerinde gelen Chaoyong lastiklerden çok daha kaliteli bir lastik ve 18 lira daha ne olsun :) Çok saolun efendim,paylaşan elleriniz dert görmesin.

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
Bedava fiyatlar nerdeyse :D

@V3DAT Hocam fiyat normal olsun deyince öğrenci olduğumdan bunları önerdim sizin normal bütçe dediğiniz ne kadar ?:)

• Beğen
@hlksnrr eywallah kardeşim :D ben ağır ağır bakmaya devam edeyim :) en az 100 en fazla 100 :)

@V3DAT Bu nasıl o zaman ? (link)

Arayın biraz daha indirim isteyin havale ile alırsanız biraz daha indireceklerini düşünüyorum.

• Beğen
olabilir güzelmiş ama pahalı :D

@hlksnrr
bu daha güzel :)

@V3DAT dostum 100 liraya o dediğin kasklardan zor bulursun ama ben sana söyleyeyim biliyorsun bende kask arayan birisiyim :)

@V3DAT Vedat abi yarın bir ara sor belki havalede indirim yaparlar sen bir şansını dene pazarlık yap olur mu olur.

• Beğen
@hlksnrr eywallah abim sağolasın yarın arar konusurum havale indirimi yada pazarlık neyse yaparız inşallah..

Biliyorsunuzdur Paracord Bileklikler satıyorum, inşallah bir terslik olmazsa bu Xiaomi Mi Band 1S yani kalp ritmini ölçen modelini Turkiyede satılanlara göre çok ucuz bir fiyata satış başlayacağım. Açıkçası guzel bir ürüne benziyor zaten once kendime alayım yakın zamanda ürününüz test videosuyla birlikte uplarım konuyu.

Arkadașlar biraz önce BIM den bir canta aldim. Krampon cantasi diye geçiyor. Kisa turlar icin cok kullanisli olacagini dusundugum icin sizinle de paylasmak istedim. Tahminime gore yaklasik 5 lt kapasitesi var. Fiyati sadece 10 tl :) Isinizi gorurse bir dua edersiniz artik :)

Geri