Scudo Sports

Cazip İndirim Kampanyaları

fatboy 26x1.25 i aldık, şimdi buna iç lastik lazım. nerden en ucuza alabiliriz.

Scudo
@mariokaldato
Hocam don lastiğini yanlış anladım galiba ilk okuyuşumda :D:D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Dogru anladin ben oyle yazdim sildiler mesaji :D

A aaa silinmemis ya enteresan :D

@Oğuzhan Y.
Oğuzhan Merhaba

Konu dışı ama Sele borusu bağlantılı bagaj o görünen yükü uzun km ler taşıyormu ? Herhangi bir problem yaşadın mı hiç ?

• Beğen
@mariokaldato
:D :D ben de yanlış anladım sanıp buzdan dolayı oluşan bi donu kastettiniz sanmıştım meğer ilk yanlış anladığım şey doğruymuş :D

• Beğen
@mariokaldato
:D :D ben de yanlış anladım sanıp buzdan dolayı oluşan bi donu kastettiniz sanmıştım meğer ilk yanlış anladığım şey doğruymuş :D

@Yunus M. Herhangi bir problem yaşamadım. Daha önce çok bozuk olan Yedigöller yolunda kullanmıştım. Belirtilen limit olan 9kg'ı geçmediğiniz sürece kolay kolay bir sorun olacağını sanmıyorum.

Eğer aceleniz yoksa şu tarz bir bagaj almanızı tavsiye ederim. Ben de bahar gelmeden alacağım.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
@Oğuzhan Y.
Ben o bahsettiğiniz bagajdan sipariş verdim kullandımda ama arka bacakları çizmekten beter etti. Kablo geçiş yerleri falan montajı sıkıntılı biraz ama sağlam yani 78 kg kardeşim bindi 1 km kullandık :) sizinkini sordum çünkü kadroya zarar vermek istemiyorum sadece sele borusu zarar görse kabulum.

ÜRÜNLERİ KENDİM SATMIYORUM SATICILARLA BİR BAĞLANTIM YOK FORUM AHALİSİ FAYDALANSIN DİYE BURAYA AÇIYORUM.LÜTFEN KONU SİLİNMESİN.

Merhaba dostlar,

İnternette dolaşırken denk geldim ve kendi bisikletime bir çift aldım.

Fırsatı sizlerlede paylaşıyorum bisikletçilerle herhangi bir bağlantım yok.

Fiyat bana çok uygun geldi Havale ile daha uyguna geliyor.Kargo ücreti 6.90 her iki sitedede ben özceylan bisikletten aldım.Gayet kaliteli hizmet veriyorlar dün aldım ve bugün geldi.Güzel paketlenmiş olarak teslim aldım.

ÖZCEYLAN BİSİKLET: Stokta 8 adet gözüküyor havale ile tanesi 18.18 lira 2 adet 36,36 lira ve kargo ile 43.26 lira yapıyor.

Link: (link)

DOĞA BİSİKLET : Stokta 38 adet gözüküyor havale ile alırsanız tanesi 17.48 iki adet 34,96 lira yapıyor kargo ile toplam 41,86 lira yapıyor.

DOĞA BİSİKLET LİNK : (link)

Lastiğin yurtdışı fiyatı Bike24.com'da 14,90 euro çifti kargoyu hesaba katmaz isek 14.90*2 : 29,8 euro yapıyor buda güncel kur ile 29,8 * 3,29 : 98 lira yaklaşık yapıyor.

Bu sitede kargo 19.95 euro yani sadece kargo yaklaşık 66 lira yapıyor.Bu lastiği bu siteden alırsanız maliyeti size 164 lira yapar.

Bonus:Bu çamurluktan aldım gayet güzel oldu.Üretim yeri Fransa ve gayet kaliteli bir plastik.

ZEFAL FLAMİNGO ÇAMURLUK :

DOĞA BİSİKLET : (link)

Doğa bisiklet stoğu 4 adet gözüküyor.

ZEFAL FLAMİNGO ÇAMURLUK :

ÖZCEYLAN BİSİKLET : (link)

Burada 7 adet stok gözüküyor ama rengi siyah değil zaten açıklamada belirtilmiş açık mavi-turkuaz gibi güzel bir rengi var.

Neredesiniz eyy katlanır bisiklet sahipleri fırsatı beğenmediniz mi ?:)

• Beğen
Tepkiler: mhy ve V3DAT
@hlksnrr hocam banada kask lazım gördün duydun bildinse haber ver lütfen paylaşım için tşkler :)

@V3DAT Hocam bütçe ne kadar beden hangi beden ? Memnuniyetle haber vermek isterim.

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
mavi renk L beden mtb bütçe öyle çok değil normal fiyat olsun mümkünse kalite olsun aynı zamanda ucuz olsun :) tşk ederim

@V3DAT İlk etapta şunlar nasıl olur ?

(link)

(link)

Geri