Scudo Sports

Cazip İndirim Kampanyaları

Aylardır var bu kampanya. Ben yazın Specialized Fast Trak LK Armadillo lastik almıştım memnunum tavsiye ederim. Lastiğin yan tarafı bordo renkte. Patlak koruması çok iyi, yazın 1 kere kamplı tur dönüşü çivi girdiği için patladı. :( Fatboy da almıştım ama henüz kullanma şansım olmadı.

https://i.hizliresim.com/Ng7dbg.jpg

Scudo
bu kampanya baya süredir var fakat yol lastiği yok :(

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@Angel benimde dikkatimi çekti açıklamada: yol bisikleti için para biriktirenler ama henüz alamayanlar için diyor.

• Beğen
@Oğuzhan Y. ve @enes dökmen ben bugun öğrendim kampanyayı bilmeyenler için konu açtım ki bana ikinci el spezial herneyse bu lastikleri çiftine 70 Tl dediler sağolsun yardım sever dostlar..ben 4 lastiği aldım o fiyata bilmeyenlerde faydalansın istedim :D

@enes dökmen
@Angel
Zannımca ikisi bir arada açıklasında şöyle diyor;

ASFALTTA VEYA ANTREMAN ALETİNDE YÜKSEK PERFORMANS!
26" jantlarınız için hafif, ultra-hızlı sokak lastiği. Hala yol bisikleti için para biriktiren sürücüler için kışın antreman aletinde kullanmak üzere mükemmel bir alternatifdir.

• Hafif, ultra-hızlı kaygan yiv.
• Patentli Flak Jacket korumalı, uzun tutulmuş yan lastik dişleri lastiğe ekstra ağırlık eklemeden düzlükleri % 60 azaltır.
• Dayanıklı, uzun ömürlü 70 shore A bileşim
• 60 tpi. Naylon
• Örgü: Tel
• Siyah lastik yanağı
• PSI: Maksimum 100

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
aynı gün kargo notunuda düşeyim :D

ben bi tane aldım yanına don lastiği ekledi bi tuhaflık var

700 x 38 26 inç e uyar mı bilgisi olan gençlere sesleniyorum ?

• Beğen
Tepkiler: V3DAT ve hogutmen
@hogutmen
eheheheh zaten aşofmanımın lastiği kopmuştu oraya takanzi :D

• Beğen
Tepkiler: V3DAT ve hogutmen
Ürünü alan parasını ödeyen arkadaşlar. 5N1K kulübümüze de bekleriz. O kadar entrymiz var bu konuda. Emeğe saygı :)

@V3DAT
diyor 26x 1.25 tanıtımında....:D kaygan diyo lan kaygan :D biz kaymama peşindeyiz adama bak ne yazmış :D mtb ye 1.25 lastik aşırı ince kalmaz mı sizce beyler?

• Beğen
@mariokaldato
Trainer de kullanayım diyorum abey:D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato
ince dedinde abi ben bunla bi çarşı yapsam yolda kaç kere patlar var mı öyle bi olasılık ?

@V3DAT
bilmiyorum ki ; 1.50 LER bile baya bi ince kalıyor . tırstım doğrusu

• Beğen
Şahsen bende tırstım ama bi deneyeyim diyorum zaten begenmezsem kullanmam forumda tanesini 60 tlden satarım :D

@mariokaldato
Bilgim yok ama yorum yapamam demek değil demi bence sen al abi uydururuz bi Şekilde :D gerekirse jantı zımparalarız :))

Geri