Scudo Sports

Cazip İndirim Kampanyaları

@master06 maşallah bisikletinizde çok güzelmiş renk uyumu cidden mükemmel olmuş :) Kazasız bol pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahim
Scudo
Ben Elite markasının BMC matarasını kullanıyorum. Onda bile adi plastik kokusu oluşabiliyor bazen bunu engellemek için mataranın çeyreğini su ile doldurup 1 gün kapağını açık bırakmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Ögrtm
O zaman çelik olanlar daha mantıklı değil mi?

@Türka¥
Türkay bey verdiğiniz linkte;
Kapak/ Gövde/ Taban paslanmaz çelik, Renkli şeffaf akrilik vernik
Fok:Silikon kauçuk
İç malzeme polipropilen plastik, ABS plastik diyor. Plastik matara almak istemiyorum. Bu matara paslanmaz çelik mi, plastik mi?

@Abdllh dışardan içine bakınca çelik gibi duruyor ama iç malzeme polipropilen plastik yazıyor, o yüzden tam emin değilim.. sıcak veya soğuk tutma başarısı yüksek onu söyleyebilirim sadece

Baktım suluk güzel, la ben buna bi bisiklet toplayım dedim :D :D :D

http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/10/812dcc471822d360e02583239517e159.jpg

Arkadaslar bu 750 ml.dan alsam suluk kafesine siğarmı.Bu urunden almayi dusunuyorum termos sicak soguk tutuyor ustelik deri kilif hediyeli.

@mustafa_sayar01

Başkan bana büyük gibi göründü burdan

http://images.tapatalk-cdn.com/15/09/10/f0946ac423a3324b88fce676bd3a6878.jpg

Suluk kafeside bu alirmi acaba…

ben de alüminyum suluk kaesi var xlc nin 1.5 litrelik su şişesi de koyuyorum 500 cc lik powerade de koyuyorum
ama biraz eğip bükmek gerekli, geçen gün eğerken bağlantı noktasındaki kaynağı çatlattım şimdi çırt kelepçe ile duruyor ama gayet sağlam sürekli eğip bükmezsen sorun olmaz

• Beğen
Tepkiler: mustafa_sayar01
A101 bim karfur vs vs gibi alisveris magazalarinin bultenlerinde onceden gordugumuz ve bizim isimize yarayacagini dusundugumuz malzemeleri buradan paylassak nasil olur? En azindan kampanyalari firsatlari kimse kacirmamis olur.

Edit. Baslikta harf hatasi olmus;)

(link)

Buradan takip edilebilir. Tarayıcınızın favorilerine ekleyin.

@Asusmune

bunun bile sitesini yapmışlar :)

@Ahsen Okyay

çok faydalı, sınırları arttırıp güzel indirimler desek. tchibo gibi veya son haftanın popüler konusu atlaskamp'taki goretex indirimi

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
A101 de yağmurluk var dediler 19,99 :D Yolda gördüğüm tüm mağazalara uğradım :D ama yok

• Beğen
hakikaten öyle güzel şeyler oluyor ki bende başka bir sitede duymuştum böyle ürünleri bilinçaltıma yerleşti her hafta ne gelmiş diye bakmadan edemez olacağım sanırım bimde bir kompresör vardı ufak boyutlu çakmaklık girişli bisiklet ve top için ideal ürünler 37 tl civarıydı galiba bir de yazıcı vardı ricoh marka piyasa fiyatı 160 tl bimde 109 tl lazer yazıcıydı aklıma gelmişken söyleyeyim bulursanız alın :)

• Beğen
@master06
A101'e ürünler perşembe gelir ve ilgi gören bir ürün varsa 09:05'te ürün biter. Yurtdışından aşina olduğumuz teknoloji kuyruklarına benzer bir kuyruk olur önünde :)

@Asusmune

Siteyi ne zaman kurdular bilmiyorum ama en az 10sene önce benim aklıma gelmişti bu fikir [emoji2] helal olsun adamlara

Geri