Scudo Sports

Çayı şekersiz içmenin bisiklet sürmeye doğrudan bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum

@Furkan Çınar

Hayır bahsetmiş olduğuğunuz madde MSG(monosodyum glutamat) bir gıda katkı maddesidir.Benim bahsetmiş olduğum tuz sofrada kullandığınızdır.Yazdığım konuda hepsini anlattım.

Scudo
@Furkan Çınar

Evet yetersiz. Kaya tuzu (veya Himalaya tuzu veya işlenmemiş tuz) kullanmak lazım. Vücudun mineral ihtiyacı tuz ile karşıanır. Tuz önemlidir. Ama az kullanmak lazım.

Boşuna dememişler bisiklet hayatın tadı tuzu diye...

@tuna k

Alper bey siz takılmayın esprilere %25 başka bir deyişle 4 de 1 oranında azaltmışsınız. Bence ciddi gelişme devam ederseniz yakın zamanda siz de gerçek çayın tadına varırsınız. Gerçek çay söylemine takılanlar olabilir ama gerçekten çay şekersiz içilirse tadını anlamak ve kaliteli çayı fark etmek mümkün.

Her zaman binebileceğiniz bir bisikletiniz ve sonunda keyifle yudumlayabileceğiniz çayın tadına varabilelim....

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavendish de şekersiz içiyomuş.

Bisiklet-Çay etkisine başka bir örnek: Pazar günü kartal-kadıköy-kartal yaptım. Kadıköye varmışken Çykr Çay Evinden 3 çeşit çay aldım.

Not : Resim ekledidim emme reklam olucandan galdudum.

Yarıştan sonra içtikleri gazlı içecekler yetiyordur yarışçılara. yarış biter bitmez ellerine veriliyor.

Bende bir deneyeyim ztn 1 adet atıyorum ama

Blade III cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@tuna kAynısı ben de oldu hiç bilmiyordum bu durumu
resmen bisiklete düzenli binmeye başladıktan sonra çay ve kahveyi şekersiz içer oldum çok ilginç gerçekten

tesadüf mü bilmem ama ben de düzenli olarak bisiklet sürmeye başladığımdan beri şekeri bıraktım. teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Ben on iki yaşımdan beri şekersiz içiyorum. İki - üç kaşık şeker atardım önceleri !!
Şimdi düşününce nasıl içiyormuşum yahu diye düşünüyorum midem bulanıyor :D

• Beğen
kahveyi zift gibide olsa şekersiz içerim ama çayı asla . birde harbi demlenmişse . ağır demli kıyak bir çaysa şekersiz asla :)

• Beğen
İlginç bir tesadüf, ben de yaklaşık bisiklet sürmeye başladığımdan beri çaya 3 şeker yerine önce 2 ardından 1 şeker atmaya başladım.

Şekerin hatrına içiyorum çayı kahveyide

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
@sonEr´´

demli çay beni bozar dostum. açık renkli çay en iyisi. benim demlediğim çayı, bir zamanlar çok demli çay içen amcam bile tuttu. o artık açık çay içiyo :D

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Geri