Scudo Sports

Çatlak mı ?

E.E

Forum Demirbaşı
Tepki
251
İsim
Enes
Bisiklet
Salcano
20150608_235905.jpg bu sanırım çizik.20150608_235948.jpg burdada hafif kabarıklık vardı kaldırdım metal görünüyor. nedir bu ?

bu arada bu ön maşa , resimler biraz yakın. iki çizikte karşılıklı

Scudo
pek anlamam ama pek çatlak gibi durmuyor sanki sadece birazcık hasar almış

%98 değil ancak %2 açık kapı bırakmak lazım sen gözlemle orayı iyice.

• Beğen
Tepkiler: E.E
iyi günler forumda yeniyim boyum 1.70 yarış bisikleti almayı düşünüyorum kadro boyu kaç olmalı ? teşekkür ederim

@ricky34 pek yeri değil lakin markaya göre ölçüler değişir. Ortalama 51 denebilir ama kesin olarak konuşmak için markaların kendi ölçü tablolarını inceleyin

XRS040 mı bu bisiklet? Geçen bir arkadaş daha XRS040'ının maşasında bu şekilde bir sorun olduğuna dair konu açmıştı da ondan soruyorum.

Kronik bir problem mi diye düşünmeden edemedim.

maalesef yeni konu açamıyorum kusura bakmayın 51 ya da 54 kadro almak durumundayım ama karar veremiyorum internetten sipariş edeceğim için

@ricky34
sen 51 kadro al 1.70 boya 51 yol kadrosu gider, anca kadro geometriside önemli top tube uzunluğu 53 cm yi geçmesin 51 cm altına inmesin.

@E.E

çatlak değil gibi görünüyor sanki boya kalkması.

• Beğen
Tepkiler: ricky34 ve E.E
Geçen bi arkadaşın bisikletinde de vardı aynı sorun boya kalkmasıydı sizinki de öyledir umarım boya kalkması gibi duruyor zaten

Esnemeye bağlı boya atması gibi duruyor ama gözlemlemeye devam etmek gerek.Sanayide bu tip durumlarda çatlak kontrolü yapan bir alet/makine var mı acaba.Maşa da olması riskli böyle bir çatlağın.

Geri