Scudo Sports

Çatalca Karaorman Tur Organizasyonu 02.09.2012

Scudo
Herkese Merhabalar, Günaydınlar arkadaşlar ve ayrıca herkesin geçmiş 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayalım.

Pazar günü için biraz önce baktım fakat sadece az bulutlu min. 20 - max. 29 derece şeklinde olacak gösteriyor, yağmur durumundan bahsedilmiş fakat öyle bir gösterge yok gibi.

Pazar günü katılımcı olarak forumdaki durum + facebook etkinlik sayfası üzerindeki görünüşe göre 10-15 arkadaşla pedallayacağız.Kontenjan yoktur. :cool:

Tur boyunca yanımızda bir araç bize eşlik edecektir. Eşyalarımızı bu araca koyabiliriz.

Herkese İyi Akşamlar, İyi Haftasonları diyelim, pazar sabah görüşmek üzere ve son olarak detayları tekrardan paylaşalım;

Büyükçekmece Bisiklet Kulübü'ndeki arkadaşlarla birlikte önümüzdeki haftasonu pazar günü Çatalca Ormanlı Köyüne organizasyon düzenlemek istedik.

Büyükçekmece çıkışlı bu turumuza Silivri, Beylikdüzü, Bahçeşehir gibi çevre bölgeler ve diğer bölgelerden katılmak isteyen tüm arkadaşları da bekleriz.

Organizasyon Detayları;

02 Eylül 2012 Pazar

Sabah 07:00 Büyükçekmece Albatros Cafe & Restaurant önü ilk buluşma noktası olarak,
İkinci bir nokta olarak ise E-5 üzeri Büyükçekmece Atirus A.V.M. Sabah 07:15

Daha önceden bu bölgeye giden arkadaşlardan aldığımız bilgilere göre gidiş ve dönüş olarak yaklaşık 130 km. ve yolculuk süresi tek yönde 3-4 saat arası civarıymış.

Katılımcı dostlarımız için kask vb. gibi hayati gereksinimlerimizi unutmamakta fayda var diyelim ve hatırlatalım.

Güzergah Büyükçekmece çıkış sonrası, Çatalca merkez ve sırası ile Gökçeali, Subaşı, Kestanelik, Dağyenice köyleri ve varışımız planlanan Ormanlı köyü şeklinde

Sabah kahvaltısını içinden geçtiğimiz köylerden birinde yapacağız. Manda yoğurdunu tavsiye ederim.

Ormanlı'da denize girmek isteyenler yanlarında gerekli eşyalarını getirebilirler.

Kask detayı unutulmamalıdır ve toplu bir sürüş olacağı için yolun sağ tarafından tek sıra halinde gidilecektir.Eğer yol uygunsa çift sıra halinde gidilebilir.Grup disiplini esas alınacaktır.

Bu arada son gelişmeye göre Can Vural arkadaşımız vasıtası ile tur boyunca bize eşlik edecek bir araçta olacakmış.

@Mert DOLUEL

Vay çok güzel bir haber bu teknik destek gibi yani eşyalarımız için güzel oldu bu sularımızı alıp arabaya koyar depolama yapabiliriz :)

@metin bayer

metin bey beni unutmayın sizi beklicem beylik düzü carfurun ordaki geçit de

@yunus polat

Aklımdasınız Yunus bey biz oradan saat 06:20 gibi geçiyor olacağız haberiniz olsun

Turumuz sabah 08:00 da 8 kişi ile başladı yaklaşık 30 dakika önce sona erdi. Tabi benim için sona erdi. 3 kişi hala yollardalar :D
Benim km saatime göre 118 km sürdü tur.

Turu sadece 2 lastik patlamasıyla atlattık. Başka bir kaza vs. olmadı.

Tur genel itibariyle keyifliydi. Bazı yerlerde tempoyu ayarlayamadık kopmalar oldu ama sonradan toparlandık. Deniz çok dalgalıydı, azıcık ucundan girebildik. :D

Son anda gelen Hasan TERZİ sürprizi çok iyi oldu. Çıkmadan güzel bir yemek yedik ve sonrasında arabasıyla bize eşlik etti. Teşekkür ediyorum tekrardan.

Katılan herkese de teşekkür ediyorum. Umarım daha çok pedallarız birlikte.

Tur ekibi henüz dönmedi ya da yorgunluktan bitap düşmüş olmalılar.
Şaka bir yana gününüz nasıl geçti arkadaşlar, haberlerinizi bekliyruz.

Arkadaşlar haftanın ilk gününde herkese merhabalar, günaydınlar öncelikle

Dün gerçekleştirmiş olduğumuz Çatalca Ormanlı turumuz oldukça keyifli geçti Büyükçekmeceden bizler dışında İstanbul'un Avcılar, Bahçelievler ve Bayrampaşa ilçelerinden de gelen arkadaşlarımız oldu onlara da buradan katılımları için teşekkürler.Ayrıca AYPG'dan bizlere katılmak isteyip gelemeyen Levent abimiz ve diğer dostlarımıza da teşekkür edelim.Sabah buluşmamız ve yola koyulmamız 07:30'u buldu ve çıkış sonrası Çatalca'nın Subaşı köyünde ilk molamızı vererek köy kahvesinde ufak bir kahvaltı ile yola devam ettik.Tek gidiş olarak tam olarak 62 km. ve süre olarak ise yaklaşık 3,5 saatlik bir sürede Ormanlı Köyü Sahil Şeridine varmış olduk.Şansımızdan oldukça güzel bir hava, doğa harikası yeşillikler ek olarak yollardaki araç trafik yönünden bizleri zorlamayan koşullar mevcuttu.Giderken Can arkadaşımız ve dönüşte de Büyükçekmece'ye yakın bir güzegahta bende lastik patlaması yaşadık.Dönüş yolunda ise kendi açımdan söylemek gerekirse ilk uzun yol tecrübem olması, normal şartlarda max. 20-25 km durmaksızın almış olduğum mesafedir, bisiklet üzerindeki orjinal lastiklerin oldukça dişli yapıda olmasının tuz biber olması dolayısıyla bir kısım yolu yaklaşık 20-25 km'lik mesafeyi bizlere eşlik eden minibüste turu tamamladım, ayrıca Mehmet abimizde benimle birlikte kader ortaklığına giderek Minibüste bir süre yol aldık ve Subaşı köyünde dönüş yolunda tekrar pedallamaya başladık.

Turda çekilen fotoğraflar kısa süre zarfında bu konuda bize yardımcı olan arkadaşlar tarafından yüklenir ve sizlerle paylaşmış oluruz

Herkese selamlar, saygılar; dün akşam saat 22:30 civarlarında turu bitirmiş bulundum. Yaklaşık 160 km kadar yol aldım. Gidiş yolunda rüzgar gerçekten zorladı ama aynı rüzgar dönüş yolunda da arkamdan eserek çok faydası oldu. Bisikletimin hafifliği ve akıcılığı sayesinde 0 kondüsyonda olmamla birlikte iyi bir tur çıkardım fakat anteman için zaman ayırmalıyım ki daha uzun parkurlarda sizlerle birkte olabileyim. Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Görüşmek dileğiyle.

bende herkese çok teşekkür ederim süper bi turdu bidahaki tur da görüşmek üzere

Kaç yıl oldu üstünden geçeli çok güzel bir tur olmuştu

Geri