Scudo Sports

Çatalca Karaorman Tur Organizasyonu 02.09.2012

@metin bayer

Metrobüs hattının beylikdüzü'ne kadar gittiğini öğrendim fakat iett'nin sitesinde yaptığım araştırmaya göre erken saatte beylikdüzü'ne giden araç görünmüyor ama yinede ben yenibosna'dan şansımı denemek istiriyorum. Denk gelirse beylikdüzü'ne kadar gidebiliriz gelmezse de avcılardan kalan yolu pedallarız.

Scudo
Metrobüse bisikletle binmeyi denemedim ama sorun yaşayan arkadaşlar olduğunu duymuştum. Beylikdüzüne çok erken saatlerde olması gerek yalnızca sabah 8-10 akşam 6-10 saatlerinde zincirlikuyuya hareket var diğer saatlerde bayrampaşaya kadar gidiyorlar metrobüs beylikdüzüne 24 saat çalıyor buna eminim.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Emir
Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım Arnavutköy den. Bu tura sizinle beraber katılmayı çok istermedim ama henüz bisikletimi alamadım. Umarım en kısa sürede alıp sizlere başka turlarda katılabilirim. Sağlıklı kazasız belasız pedallar dilerim.

Aramıza hoşgeldin inşallah en kısa zamanda bisikletine kavuşursun :)

@yunus polat

Ama raylı sistemde sabah 07:30-09:30 akşam 17:30-20:30 arası alındığını biliyorum belki gaziposmanpaşadan gelecek arkadaşların bir yere kadar işine yarar.

@metin bayer

Bahsettiğiniz hat 34c cevizlibağ/beylikdüzü olması gerek, metrobüs görevlileri 24 saat istasyonlarda bekliyorlar mı yoksa belli bir saatte mesaiye başlıyorlar ? Ama yinede yolumun üzerindeyken denememek olmaz. Hepsi bir yana pazar günü hava durumu tahmini ne olur sizce ? Rüzgarda etkili olacağa benziyor.

Evet pazar günü rüzgar olurda yağmur belki var belki yok yani hafta sonu gelmeden korkmamak lazım hava raporu hergün değişiyor çoğu zaman. Hadi yağdı varsayalım bize işler mi? :)

Şu anda 8 kişi kesin 3 kişi de belki geliyor.

Yağmur yol için değilde denize girecek olanlar için kötü olabilir. :)

@Can Vural

Denize girmeyi bende düşündüm ama sonrası kötü olucak tuzlu su yakar ve aşırı yorgunluk bu yüzden ben vazgeçtim benden söylemesi

Acaba yemek yiyeceğimiz mekanlarda yemek yerken ben yanımda getirmeyi düşünüyorum yiyeceğimi sıkıntı olur mu? Dışarıdan yiyememe huyum varda...

Deniz zaten hep dalgalı oluyor. O yüzden fazla yüzülmüyor. Serinlemek için arada girilir. Dinlenmek için vaktimiz olacak çok. Bence bir daha düşünün girip girmeme konusunu.

Yemek olayını ise şöyle düşünüyorum. Kahvaltıyı içinden geçtiğimiz köylerden birinde, oradan alacağımız şeylerle yaparız. Manda yoğurdu, peynir, taze sebzeler vs. Deniz kıyısına gitmeden önce de yine yol kenarlarında kurulan ufak pazarlardan alışverişi yaparız. Başka bir fikri, önerisi olan varsa söyleyebilir.

Merhabalar; organizasyon çok güzel gözüküyo, Çatalcanın yemyeşil köylerini pedallayarak geçmek çok zevkli olacaktır.
Geçtiğmiz hafta Esenyurttan başlayarak hadımköye ve oradan da sazlıbosna barajına kadar bisikletle gittim, yaklaşık olarak 35-40 km yok katetmişim.
Özellikle Esenkenti geçtikten sonra hadımköy yolu üzerinde sağ taraftaki askeri alan çok güzel, yaklaşık 2 yıl önce askeriye boşaltılmış ve bu bölüm tamamen halka açılmış durumda. (En azından bizim gittiğimiz sırada giriş kapısı açıktı ve içeride sadece meyve toplayan kişiler vardı.)
Uzun zamandır bukadar uzun süreli bisiklete binmediğimden olsa gerek dönüş yolunun bir bölümünü otobüsle geçtim :)

Kısa bir süre sonra bu tür organizasyonlarda eğer kabul ederseniz aranızda olmak isterim.

@M.Biilikci

Estahfurullah ne demek her zaman sizi aramızda görmek isteriz :)

@Can Vural

O zaman denizi düşünmeliyim :) yemek konusunuda öyle yapalım düşünceniz gayet mantıklı beyaz peyniri ben kocaman bir kalıp olarak getirebilirim evde kocaman bir teneke varda :)

Acaba tahminen turumuz toplam kaç saat sürecek yani akşam dönüş ne zaman olabilir acaba?

Geri