Bu yokuş Adana da bulunuyor Çatalan yokuşu ama arkadaş pedal çevirmiyor 61 km/hız ile iniyor. Ah o yokuşta ben olacaktım... ve pedallıyarak inicektim...
Birden adanaya gidesim geldi
Ya evet ne çekeriz o yokuşu çıkarken. Adanalılar arasında "it öldüren" olarak geçer. Malesef o yokuşu inmek daha kısmet olmadı, hep çıktığımı hatırlarım.
ben çıktım bu yokuşu çok yorgun,antremansız ve göbekli bi şekilde çıktım,hiç durmadan çıkmıştım bisiklete ne kadar yüklensenizde bisiklet duruyo gözüküyor
Evet bu video Abdullaha ait.Forumdaki ismi velepit'ti sanırsam.Ya da bu forumda üyeliği yoktu tam hatırlayamadım şimdi.Neyse olay max kaç km hız yapılacağı değil, ama cidden çok tatlı bir yokuş.Tabiki inerken Ama çıkışı da bir o kadar da yoruyor insanı.Ama bundaki en büyük faktörlerden biriside Adana merkeze yakın belli başlı rampalardan olması.ama cidden eğim ve mesafe azımsanmayacak nitelikte
valla hakkını verememiş yokuşun.ben konyada arıyorum böyle bir yol.en 58 yaptım .o da tamamen toprak ve taşlarla dolu kısa bir rampada.ahhh böyle güzel bir asfalt ve geniş, uzun bir yol olacak ....