Scudo Sports

Castello Titanio

Automathx

Daimi Üye
Tepki
80
Bisiklet
Salcano
Merhabalar geçen gün malledeki bir çocuk bisikletini satmak istediğini söyledi ben bisiklete baktıktan sonra bisikleti almaya karar verdim çocuk 35 lira dedi tamam dedim verdim ve aldım bisikleti güzel bir temizledim şimdi aldığımda üzerinde bulunan ekipmanları söyleyeceğim.
Kadro:Castello titanio
Jantlar:Sihimano
Jant Göbekleri:Shimano
Arka Attırıcı:Shimano Altus
Ön Attırıcı:Shiamno Altus
Fren Papuçları:Shimano
Pedallar:Shiamno(Metal)
Aynakol:Shimano
Gidon:Castello
Lastikler:Cst dağ tipi lastik çifti 20tl
Ruble:Shimano
(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)(link)
Resimler telefon ile çekilmiştir

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Scudo
Bu Bisikleti Sizce Iyimi Almışım Cevaplarınız Bekliyorum :)

Aynen bende öyle düşündüm vites fren kolları taktırcam birde ekipmanları shimano olması büyük avantaj

bu bisikletleri ne kadar teneke yığını olarak görsekde o dönemin yani 90 lı yılların bisikletleri çok sağlam çıkmıstı. şimdiki gibi dandirik markalar piyasada yoktu o zaman. bnm beldesan şehir bisikletim ve ilk piyasaya çıkan bisan mountain bike bisikletim yıllarca dayanmıştı. 15 sene kullandık nerdeyse. en son şehir değişikliği yaparken çocuklara hediye etmiştim. bundan 5 sene önce yeni çıkan dandik bisikletlerden almıstık arkadaşlara 3 tane. bi sene sonra dağıldı bisikletler ki bnmkiler hala taş gibi duruyodu. demek istediğim bu bisikletler ömürlük. ufak bi masrafla çok uzun zaman kullanabilirsin. fakat çok da abartma yani fazlasıda fazla bunlara. binmelik olarak düşünerek toparla bisikleti. kesinlikle servet de dökme...

• Beğen
Tepkiler: Automathx
Evet gerçekten çok sağlam bir bisiklet.

Evet eski bisikletler gerçekten çok sağlam oluyor az bi masrafla yıllarca kullanıyorsun şimdi ise çeşit çeşit bisikletler çıktı kesinlikle eski bisikletler daha iyi
zaten bu bisiklete servet dökmiceğim 70 tl lik masrafı var başka bişeyi yok.Bisikleti toparladıktan sonra fotograflarını koyacağım:)

• Beğen
Tepkiler: Kamil BULUT
güzel fiyata almışsın kadroda güzelde sonra çocuğun anası babası geri isterse :003: ne yapacaksın yada bisiklet çalıntıysa sonuçta bisiklet domates salatılık gibi öyle direk sokakta satılacak bir şey deil ama kadroyu beğendim;)

keşke bu kadar ucuza almasaydınız... mahalledeki çocuk bizim çocuklarımız yani

• Beğen
Bisikletin çalıntı veya geri isteme gibi bir durumu yok ve en yakın zamnda toparlanmış halini göstereceğim :)

Çocuk zaten satmaya dünden hevesli bana geldi kendisi dedi çocukta zaten bisiklet çok zamandır var satmaya kararlıydı yani daha yüksek fiyat söylese neden vermeyeyim kendisi istedi bu fiyatı.

Uzun zaman olmuştu böyle bir castello görmeyeli,zamanının en iyi bisikletlerinden biri gerçek anlamda,birden çocukluğuma gittim ne günlerdi ne bisikletti o zamanlar bu makine,güle güle kullanın fakat bir an önce toplanmış resimlerinide bekliyoruz....

• Beğen
Teşekkür ederim çikolotayıda sonraya bırakırız :D ama mutlaka Pazartesi günü yeni fotoğraflarını paylaşacağım

Geri